Interessert i å lære mer om bærekraftig reiseliv? Meld deg gratis på «Sustainable Destinations Summit».

En bærekraftig utvikling er en av de største utfordringene reiselivet står ovenfor i årene som kommer. Med en befolkning som har en økende bevissthet rundt temaet, står reisemålene ovenfor en essensiell transformasjon umulig å lukke øynene for. 

Turistrådet på Mallorca arrangerer i denne sammenheng og i samarbeid med Verdens Turismeorganisasjon, UNWTO, den 7. og 8.april et seminar på Mallorca med fokus på nettopp dette temaet. Seminaret har fått navnet «Seminar for bærekraftige reisemål. Hvordan lede an transformasjonen».

Temaene vil bli inndelt i fire hovedfelt; vann, avfall, sirkulær økonomi og analyse av informasjon for å kunne ta nøkkelavgjørelser innenfor bærekraftig utvikling.

Fredag 8. april arrangeres det i tillegg et Hackathon fra kl. 09.00 til 21.00 på Palau de Congressos de Palma, hvor tre utfordringer blir drøftet. Er du over 18 år, jobber i bransjen, eventuelt som forsker eller student og har interesse og engasjement for bærekraft? Ønsker du å bidra med mulige løsninger for  forvaltning av vann, mat eller mobilitet på Mallorca? Delta med dine ideer! Det er 15 000 euro i premier, 5 000 til vinnerlaget i hver utfordring.

Deltakelsen kan enten være digital eller presensiell og koster ingenting.

Se program, mer informasjon og meld deg på her

Del gjerne!