Intern opprykning til hotelldirektør på Quality Hotel Sarpsborg

Med ti års erfaring på Quality Hotel Sarpsborg, gleder Loreta Gomez seg nå til nye utfordringer på hotellet.

Gjennom mange år har Øyvind Hagen vært hotelldirektør på begge sider av Oslofjorden. Nå får han konsentrere seg fullt og helt om Quality Hotel Tønsberg. Hans etterfølger på Quality Hotel Sarpsborg har han selv vært med å utvikle til et nytt karrieresteg.

– Jeg føler meg virkelig stolt og glad for muligheten til å lede Quality Hotel Sarpsborg videre. Hjertet mitt slår for Sarpsborg og dette fantastiske hotellet. Jeg har trivdes fra første arbeidsdag her for ti år siden og gleder meg til reisen videre. Det er mange spennende planer for hotellet fremover og jeg kan ikke vente med å komme i gang, sier Lorenza Gomez, tiltredende hotelldirektør ved Quality Hotel Sarpsborg.

Gomez har jobbet i mange år som resepsjonist, bookingsjef og senest driftssjef for Quality Hotel Sarpsborg. Hun har med sin lange erfaring ved hotellet god kjennskap til nærområdet og hvordan de forskjellige avdelingene fungerer best sammen. Gomez tiltrer som hotelldirektør allerede 1. april 2022.

– Jeg føler meg trygg og godt kjent med de ulike fagormådene. I covid-tiden har jeg til og med fått prøvd meg som kokk, så nå har jeg vært innom hver eneste avdeling på huset. Jeg kan langt ifra alt, men er heldig som har det beste teamet med lang fartstid på hotellet, meget god kompetanse og masse energi, mot og begeistring, alvslutter Gomez.

De siste årene har man gjennomført en større utvikling innen Quality Hotel med mål om å vokse som kjede med stadig utvikling av gjesteopplevelsen. Samtidig vil man opprettholde den bransjeledende kulturen i kjeden. Det populære kurs- og konferansehotellet i Sarpsborg tilbyr et unikt produkt med badeland og familiekonsept, hvor barnefavorittene Lollo og Bernie kommer på besøk, noe som er helt i tråd med målet om å tilby overraskende, nye og spennende gjesteopplevelser.

– Vi er utrolig stolte og glade for at Loreta Gomez har takket ja til oppdraget om å lede og utvikle Quality Hotel Sarpsborg videre. Hennes erfaring, dynamiske lederstil og herlige energi gjør at vi er sikre på at hun er rett valg både for hotellet og for Sarpsborg som destinasjon. I tillegg elsker vi at kulturen i selskapet gjør at interne kan vokse og ta nye steg og utfordringer, sier Susanna Ståhl, driftsdirektør i Quality Hotel.

Om Quality Hotel Sarpsborg:

  • 260 hotellrom, 720 senger.
  • 24 konferanserom med plass til 2000 deltagere.
  • Superland/Badeland.
  • Restaurantene Brasserie X og hotellets egen restaurant.
  • INSPIRIA science center ligger rett over veien.
  • 15 min til Moss Lufthavn Rygge
  • Nærmeste busstopp er rett utenfor døren til hotellet
Del gjerne!