John Kristian Stubban ny hotelldirektør ved Gaustablikk Høyfjellshotell

Lang erfaring fra reiselivsbransjen 

John Kristian har lang erfaring fra ledende roller i hotell- og reiselivsbransjen, ikke minst som kjededirektør for Clarion Hotel-kjeden; Clarion Collection. Nå går flyttelasset med hele familien til Tinn og Gaustablikk Høyfjellshotell. 

– Jeg ser frem til en utrolig spennende reise sammen med eiere i Vätterledens, og å være med på å drive og utvikle Gaustablikk og destinasjonen Gausta fremover. 

Tar over etter Anette Sveinsson 

I forbindelse med den nye rekrutteringen går Anette Sveinsson inn i rollen som Controller. I fjor begynte hun som fungerende daglig leder i en overgangsperiode. Nå er det på tide å overlate roret til John Kristian. 

– Det føles veldig gøy å få tilliten til å ta over etter Anette Sveinsson. Jeg gleder meg stort og går til oppgaven med masse ydmykhet, men også med masse oppspart energi. Nå håper jeg på snø og minusgrader og en forhåpentligvis lang og fin vintersesong! 

Bildet øverst: Gaustablikk Høyfjellshotell ønsker John Kristian Stubban velkommen som ny hotelldirektør.

Om Gaustablikk Høyfjellshotell

Ved foten av Telemarks høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som Gaustablikk Fjellstue, består i dag av 90 hotellrom, 47 hytter og 22 leiligheter. Her bor du sentralt på Gausta tett på Gausta Skisenter og Gaustatoppen med fjellheimens fantastiske opplevelser rett utenfor døren. Om du ønsker full komfort på hotell med restaurant, bar og velværeavdeling eller selvhushold i en romslig leilighet, alternativt nyte roen foran peisen i din egen hytte, finner du garantert noe som passer for deg og ditt reisefølge. Velkommen til fjells! 

Om Gausta 

Det finns fjell der man vokser. Og fjell man vokser i fra. Og så finnes det fjell der kjærlighetsforholdet ingen ende tar. Fjell som bærer deg frem fra du er liten. Fra barneområdet og grønne bakker, humpete avstikkere i skogen til du har selvtillit og evne til å kjøre i røde og svarte bakker. For på Gausta slutter aldri fjellet og gi. Med sine 1883 meter over havet tilbyr Gaustatoppen både familievennlig offpist og utfordringer for eliten innen frikjøring. En destinasjon som det er lett å få hjerte for, og som får deg til å lengte tilbake. Gjennom hele året.