-Kommet styrket ut av covid-perioden. Beitostølen mot fulle hus i vinterferien

-Vi har brukt en rolig januar måned til å se om vårt hus, bokstavelig talt. Nå er det mere snø på gang, og vi går mot fulle hus i vinterferien, så dette er trivelig å kunne melde, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

-Vi håper restriksjonene letter så vi kan kjøre for fullt, men det blir uansett sterk vekst og bra belegg i februar. Fra uke 7, som er uka fra 14. til 20. februar, har vi allerede 80 prosent booket, ikke minst med danske skiturister. I fjor hadde vi null dansker på denne tida.

-Hva med vinterferieukene?

-Ser veldig bra ut med 75 prosent belegg allerede i ukene 8 og 9, og jeg regner med det blir fullt, forutsatt at regjeringen åpner for full drift, som signalene tyder på.

-Dere har kjørt med full bemanning siden nyttår. Hvor bevisst har det vært?

-Veldig bevisst. Hele vår stab med over 100 medarbeidere er fast ansatte på helårsbasis. Det er en viktig strategisk satsting, som både sparer oss for mange utfordringer, og ikke minst sørger for kontinuitet og kvalitet i serviceproduktet. Nå har vi brukt januar til vedlikehold og oppgradering av vårt totalprodukt, som har vært mulig takket være regjeringens lønnstilskuddsordning. Ja, vi kommer til og med styrket ut av Covid-perioden.

-Og snøforholdene på Beitostølen?

– Vi har god såle fra tidligere i vinter, og nå er mere snø på gang denne uka. Vi ligger geografisk og meteorologisk fint plassert på 900 meters høyde. Med fine kuldegrader lover dette bra, både for våre alpinanlegg og det omfattende turløypesystemet rundt Beitostølen, sier Atle Hovi i Beitostølen Resort. 

Del gjerne!