Luftfartskonferanse, strategi på høring og ny reiselivsstatistikk

Visit Helgeland AS sender jevnlig ut nyhetsbrev til sine samarbeidspartnere i reiselivsnæringen og kommunene. I dette nyhetsbrevet orienteres det om en luftfartskonferanse, høring av strategi for Visit Helgeland og ny reiselivsstatistikk for Nord-Norge.

  • Polarsirkelen lufthavnutvikling inviterer til en luftfartskonferanse som vil belyse Helgelands framtidige reisemuligheter. Bli med, så inviterer Visit Helgeland samarbeidspartnere til regionale møter om eksportmodning og produkt- og opplevelsesutvikling kort tid etter konferansen.
  • Visit Helgeland har sendt strategien forselskapet for perioden 2024-2028 på høring til aksjonærene, som er kommunene på Helgeland. Strategidokumentet er generalforsamlingens viktigste instrument i ledelsen av selskapet.
  • Nordnorsk reiselivsstatistikk for 2022 er publisert. Helgeland har størst økning på overnattinger i sommermånedene fra normalåret 2019.

Les mer i nyhetsbrevet fra Visit Helgeland her


Helgeland er en av Norges mest spennende turistdestinasjoner. Her finner du Vega verdensarv, Torghatten, De syv søstre, Polarsirkelen, tre nasjonalparker, isbreer, og eventyrfjellene omkranset av en fantastisk skjærgård. Reiselivsnæringen tilbyr friske aktiviteter i storslått natur, og rike kultur- og historieopplevelser. Mat- og overnattingstilbudet spenner fra tradisjonsrikt og enkelt, til nyskapende og eksklusivt.  

Visit Helgeland AS er eid av kommunene på Helgeland, og markedsfører Helgeland nasjonalt og internasjonalt, mot fritids- og forretningsmarkedet. Vi har kontor i Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana, hvor vi også har turistinformasjon. Vi er ti fast ansatte, i tillegg flere guider på deltid. I høysesong ansetter vi flere sommerverter. 

www.visithelgeland.com
Del gjerne!