Bygg kompetanse for fremtidens bærekraftige og opplevelsesbaserte reiseliv!

Nordland fagskole har gleden av å informere om at de i tida fremover kan tilby en rekke gratis og kompetansehevende tilbud – både av kortere og lengre varighet, og håper at dette kan være av interesse for deg selv eller dine kollegaer. Søknadsfrist for skolens studietilbud er 15. april, mens det gjøres fortløpende opptak til skolens kurstilbud.

Studietilbud innen opplevelsesbasert reiseliv

Nordland fagskole har nå åpnet for søkere til sine studietilbud innen Opplevelsesbasert reiseliv med oppstart høsten 2023. Skolen gjør nå opptak til følgende studietilbud:

Reiseliv og opplevelser

60 studiepoeng, deltid over to år. Tilbudet har studiesteder i Svolvær, Narvik, Mosjøen og Stjørdal. Tilbudet har nær tilknytning til arbeidslivet, bl.a. med integrerte praksisperioder (som kan gjennomføres på eget arbeidssted), landsledende gjesteforelesere og en unik mulighet til å bygge nettverk på tvers av norske destinasjoner. Studiet har 9 dager fysisk samling hvert år, mens majoriteten av læringsarbeidet gjennomføres digitalt – som gir gode muligheter for å kunne sitte der man selv måtte ønske med laptop og internettilgang. Studiet gir i sum en enestående basiskompetanse for å kunne operere innenfor et bærekraftig og opplevelsesbasert reiseliv. Les mer om tilbudet her

Bærekraftige matopplevelser

90 studiepoeng, deltid over tre år. Tilbudet har tilhold i Mosjøen, men gjennomfører samlinger på flere spennende matdestinasjoner gjennom studieløpet. Tilbudet ble nominert til «Årets formidler» i fbm. Matprisen i 2022, for sin unike innsats for å stimulere til mer bærekraftig matproduksjon og matkultur i Norge. 
Les mer om tilbudet her

Matprisen om Bærekraftige matopplevelser

Begge studietilbudene er samlings- og nettbaserte, og lar seg kombinere med jobb. Studietilbudene er også gratis og gir rett til lån- og stipend gjennom Statens Lånekasse.

Søk på Nordland fagskoles studietilbud på www.samordnaopptak.no innen 15. april!

Kursrekka ‘Bærekraftig reiselivsutvikling i praksis’

Onsdag 22. mars starter årets første bransjeprogramkurs under parolen ‘Bærekraftig reiselivsutvikling i praksis’. Kursene er gratis, heldigitale og hvert kurs kvalifiserer til 2 studiepoeng dersom man får bestått et avsluttende arbeidskrav. Kursrekka gjennomføres fra mars til oktober 2023 – og har mål om å hjelpe flere reiselivsaktører med å omsette målene om en mer bærekraftig reiselivsutvikling til reell praksis i arbeidslivet.

Kursene som er åpne for påmelding fremover er:

Tittel:Kursholder:Datoer:
Kurs 2: Skap en bærekraftig arbeidsplass og bedriftskulturNorsk turistutvikling17.-18. april, 24.-25. april
Kurs 3: Hvordan stimulere til helårlig turisme?MIMIR3.-4. mai, 10.-11. mai
Kurs 4: Bærekraftig kommunikasjon og omdømmebygging Kreativ Industri13 -14 september, 21. september og 28. september
Kurs 5: Bærekraftig forretningsutviklingNorsk turistutvikling26 september, 3. oktober10. oktober og 17. oktober

Hvert kurs består av 4 dagers digitale samlinger (totalt 24 timer), som hver av dem gjennomføres mellom kl 09:00-15:00 (inkl. pauser og en times lunsj). Kursene avholdes av noen av landets fremste kursholdere innen temaområdene.

Det er fortsatt mulig å melde seg på hvert enkelt kurs, men det er førstemann til mølla som gjelder og påmeldinga stenger så snart kursene er fylt opp. Flere av kursene nærmer seg fulltegnet.

Les mer om og meld deg på kursene her!


Nordland fagskole ønsker deg hjertelig velkommen til kurs eller studier – og oppfordrer deg til å dele og framsnakke tilbudene til andre interesserte!

Nordland fagskole avd. Opplevelsesbasert reiseliv – kunnskap og kompetanse for fremtidens opplevelsesbaserte reiseliv!

www.reiselivfagskole.no

Del gjerne!