Naturlige Helgeland ekspanderer – tross usikre tider for reise og opplevelsesbransjen

En viktig brikke i utviklingsløpet for opplevelsesaktøren Naturlig Helgeland er å få på plass flere ressurser med riktig kompetanse. Charlotte Elsbak som kommer fra en stilling i Lofoten er nå ansatt som salgs- og markedssjef og skal starte opp allerede 1. februar 2022. Charlotte kommer til Naturlige Helgeland med 10 år internasjonal bakgrunn i bagasjen, primært fra arbeide innen turisme og reiseliv.

Naturlige Helgeland jobber nå i første omgang aktivt med å samle flere av leverandørene på Helgeland til å samhandle gjennom nye og spennende opplevelses-pakker basert på transport med tog, elbil og båt. -Vi ønsker å kombinere innland og kyst på en spennende måte, sier Merethe Kvandal, daglig leder i Naturlige Helgeland.

Det er store forventinger til slike leveranser av kombinerte produktpakker fra Helgeland både i det nasjonale og internasjonale markedet forsetter Merethe. Det er viktig at aktørene på Helgeland samarbeider slik at vi sammen skal kunne fremstå spennende og innholdsrike kyst og land produkter sør og nord for polarsirkelen.

-Som oppvokst mellom fjell og hav på Hamarøy og Bodø, hvor naturen alltid vært en viktig del av mitt liv, ser jeg frem imot å arbeide med mitt hjemland og Naturlige Helgeland. Med en stor lidenskap for relasjonsbygging, kommunikasjon, utvikling, og ønske om å være en positiv bidragsyter til miljøskiftet, ser jeg på Naturlige Helgeland som en sterk aktør for fremtidens reiseliv. Jeg gleder meg til å bli en del av gjengen som skal sette Helgeland mer på kartet som en destinasjon for opplevelser, kultur og natur, sier Charlotte Elsbak.

-I tillegg til å kunne tilby spektakulære tilrettelagte opplevelser, vill natur og vakker kystlinje, er Helgeland plassert sentralt i Norge og du kan enkelt komme deg hit med tog, buss, båt, fly eller bil. Dette er positivt i forhold til bærekraftig reiseliv og kortreiste råvarer, noe som er viktig for meg personlig. Jeg gleder meg til å være med på å skape gode minner for livet på Helgeland, avslutter Charlotte.

Del gjerne!