Nordic Choice Hotels kåret til Årets hotellkjede i Norge

Etter et pandemiopphold i fjor, kan Nordic Choice Hotels igjen smykke seg med tittelen Grand Travel Award for Årets hotellkjede

På forrige Grand Travel Awards i 2020 fikk Nordic Choice Hotels prisen som Årets hotellkjede for tiende året på rad. I fjor ble kåringen utsatt på grunn av pandemien. Men når prisene gjør comeback i år, kan Nordic Choice Hotels igjen kalle seg Årets hotellkjede i Norge.

– Det har vært to tøffe år mellom kåringene, men vi er stolte og takknemlige for at vi igjen får denne hederen fra reisebransjens egen kåring. For oss er det et synlig bevis på den fantastiske innsatsen alle våre ansatte har lagt ned gjennom den største krisen i bransjens historie. Det har vært en berg- og dalbane med nedstenginger, gjenåpninger, restriksjoner og usikkerhet, men våre ansatte har vært helter og gjort alt for å sørge for de best mulige gjesteopplevelsene, sier Torgeir Silseth, adm.dir. Nordic Choice Hotels.

Juryen besto av ni personer fra ulike aktører innen norsk reiseliv. I offentliggjøringen skriver Tom Andersson i Travelnews.no: “Nordic Choice har kommet seg gjennom to tøffe pandemiår med såvel æren som hoteller og ansatte i behold. At de også gjennom den samme perioden åpnet ikke mindre enn 15 nye hoteller, forteller det meste om en fremtidsoptimisme mange andre kan la seg inspirere av”.

– Mange har nok lurt på hva vi har holdt på med når vi har åpnet så mange nye hotell mens det tidvis knapt har vært gjester. Vi har stått lojalt ved våre forpliktelser og avtaler, og vi er helt sikre på at når samfunnene nå er gjenåpnet og folk kan og vil reise og møtes igjen, vil de nye produktene vi har satt på markedet bli store suksesser. Det har vi allerede sett med blant annet Quality Hotel Ramsalt i Bodø og Quality Hotel Hasle Linie i Oslo, sier Silseth.

Hotellkonsernet har også i år flere nye hotell på trappene. 1. mars overtok og skiltet man om til Quality Hotel Maritim i Haugesund. 1. april åpner Clarion Collection Hotel Kongsberg og Quality Hotel Grand Larvik gjenåpner etter utvidelse og renovering. Senere i år åpner også Quality Hotel Harstad og Quality Hotel Richard With i Stokmarknes, men det store prestisjeprosjektet i Norge i år er Sommerro i Oslo.

Del gjerne!