Ny hotelldirektør Park Hotel Vossevangen

Thomas Stene (53) blir ny hotelldirektør for Park Hotel Vossevangen. Stene flytter hjem til Norge etter flere år i utlandet.

Stene startet sin interesse innen servicebransjen da han som 19-åring begynte sin hotellkarriere på Stalheim Hotel utenfor Voss som sommerhjelp.  Etter å ha fullført en  4-årig hotellutdannelse ved Hotelschool The Hague, Nederland, startet han i Radisson Hotel Group, hvor han jobbet i over 20 år. Stene har hatt mange roller innen hotell og restaurant, blant annet som direktør for Radisson Blue Scandinavia i Oslo.  

Videre utvikling

Park Hotel Vossevangen er et hotell som har en lang historie, og har nå eiere som arbeider med spennende utviklingsplaner for fremtiden. Jeg gleder meg veldig til å være en del av den reisen, sier Thomas Stene.

Hotellet på Voss har verden største vinkart og ivaretar lokale mattradisisjoner sammen med vin, som også skal være en viktig del i fremtiden.

En samlende leder

– Stene har lang erfaring både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til å ha vært Direktør for Radisson Blu Scandinavia i Oslo, har han også hatt direktør-stillinger blant annet i Azerbaijan, Russland, Tsjekkia og Rwanda. Han er en leder som arbeider med å gjøre andre rundt seg gode. Vi gleder oss stort til samarbeidet og videre utvikling av hotellet med ham som leder for hotellet på Voss. Han har alltid gjesten og service i fokus, noe som er helt essensielt for å skape gode gjesteopplevelse, sier driftssjef Peter Karlsson i Norlandia Hotel Group.

Del gjerne!