Nye driver av Høyt & Lavt Klatrepark Hemsedal

Det er med stor glede for oss å annonsere de nye driverne av Høyt & Lavt klatrepark i Hemsedal: Trysilguidene AS tar over driften av Høyt & Lavt klatreparken i Hemsedal fra 1. juni 2021.

Richard Taraldsen, daglig leder i Destinasjon Hemsedal
Richard Taraldsen, daglig leder i Destinasjon Hemsedal

Trysilguidene driver i dag Høyt & Lavt klatrepark i Trysil og har drevet med opplevelsesturisme siden 1992. Trysilguidene har ca. 170 ansatte på sin lønningsliste. Vinterstid driver de skiskole i Trysil med over 25.000 skiskoleelever. Sommeren driver de med rafting, juving og sykkel -guiding og instruksjon.

Har meget god erfaring

Destinasjon Hemsedal ønsker de nye driverne velkommen til dalen. «Trysilguidene har meget god erfaring med å drifte klatrepark, og vi gleder oss til de kommer til Hemsedal. De har til stadighet vist til gode besøkstall, og sommeren 2020 hadde de over 13.000 besøkende i Trysil sin park, sier Richard Taraldsen daglig leder i Destinasjon Hemsedal».

Parken eies i dag av Bruøyne AS. Styreleder i Bruøyne AS, Jan-Fredrik Larsen, er glad for at vi klarte å lande en avtale med Trysilguidene. De har bred erfaring med å drifte klatrepark, og ikke minst erfaring med ulike sommer- og vinteraktiviteter. Vi håper og tror at de vil tilføye parken det lille ekstra.

Daglig leder i Trysilguidene, Eva Ruder Thorén, er glad for å kunne annonsere nå at de skal ta over parken. Vi tok kontakt med driverne i Hemsedal tidlig i høst da Hemsedal Fjellsport annonserte at de ikke ønsket å drive videre. Vi så da at dette er en virksomhet som vi har bygget oss mye god erfaring med i Trysil. Slik sett så vi oss godt kvalifiserte for å drifte og utvikle denne parken videre.

En spennende destinasjon under utvikling

Daglig leder i Trysilguidene, Eva Ruder Thorén
Daglig leder i Trysilguidene, Eva Ruder Thorén

Hemsedal er en spennende destinasjon som er under utvikling nå spesielt på sommeren. Vi kjenner jo også Skistar veldig godt, da Skistar også er deleier i Trysilguidene, og Hemsedal er en søsterdestinasjon med mange likheter. Det er mye som skjer både i Trysil og Hemsedal på sommeren. Vi så derfor dette som en strategisk satsing for oss. Vi kommer til å nytte oss av lokal arbeidskraft i Hemsedal og ser frem til å samarbeide med alle aktører i Hemsedal. Trysilguidene kommer nå til å bli medlem i Hemsedal Turisttrafikklag (Hemsedal sitt destinasjonsselskap) frem til ett datterselskap er dannet. Det vil naturlig overtar medlemskapet. Det er viktig for oss å kunne være en del av det store felleskap, sier daglig leder i Trysilguidene, Eva Ruder Thorén.

Del gjerne!