little brother and sister make climbing in the adventure park.

Nytt nettsted for å planlegge Norgesferien med kreative tips

Skal du på Norgesferie i år og lurer på hvor reisen skal gå eller hva man kan gjøre der? Kanskje lurer du på om det er aktiviteter du og familien kan gjøre underveis? 

I en jungel av informasjon og nettsteder i forhold til hvor Norgesreisen skal gå, har vi i Booknordics.com gjort jobben mye enklere. Vi har lansert et nytt spennende nettside for Norgesferie hvor har samlet de beste opplevelsene og overnattingsstedene Norge har å by på.

Velkommen til en verden av opplevelser!

Her finner du alt fra viltsafarier, heldagsturer, seilas og båtturer, villmarksopplevelser, overnattingsturer og mange andre aktiviteter. Du kan også booke opplevelseshotell, romantiske hotell, fjellhytter og leiligheter. På Booknordics.com har du rett og slett veldig mye å velge mellom! Se tilbudet per destinasjon, eller per kategori.

Vi har laget 10 kreative tips og lagt inn forslag til unike overnattingssteder og opplevelser av alle slag, se 10-tips-til-norgesferie-2021, eller se hele utvalget på booknordics.com/campaign/norgesferie

Din booking er trygg hos Booknordics.com. Vi er et norsk selskap som er medlem av Reisegarantifondet og har et tett samarbeid med både Innovasjon Norge og Visit Norway.


Booknordics.com │ We are Nordic Adventures