Oppheving og lettelser i korona restriksjoner: Dette gjelder hos SkiStar nå

Både den norske og svenske regjeringen har denne uken presentert lettelser og oppheving av koronarestriksjoner. Endringene er positive for SkiStars virksomhet, da enkelte av restriksjonene nå tas bort. Samtidig beholdes de viktigste tiltakene for å gjøre det trygt og sikkert for alle gjestene. Ikke minst blir reisen for alle utenlandske gjester som skal besøke de norske SkiStar destinasjonene enda lettere, da krav om test ved eller etter ankomst nå er fjernet.

– Flere og flere har oppdaget de skandinaviske fjellene under pandemien, og hvor fantastisk det er å være utendørs, med aktivitet og skikjøring i fokus. Derfor er det ekstra gledelig når vi nå kan tilpasse vår virksomhet til mer normale forhold når det blir lettelser i restriksjonene. Flere av våre tiltak for å sikre et trygt og sikkert opphold for våre gjester beholdes, som for eksempel digital inn- og utsjekk, kjøp av SkiPass digitalt samt at heiskøene fremdeles ordnes på en måte slik at det er mulig å holde avstand. Det skaper både trygghet og sikkerhet for våre gjester kombinert med et mer bekymringsfritt opphold for alle som besøker oss, sier Stefan Sjöstrand, vd og konsernsjef for SkiStar.

Dette gjelder på SkiStars norska destinasjoner fra og med 1 februar

I Norge kan nå varmestuene igjen åpnes. Antallsbegrensninger i forbindelse med arrangement i privat innkvartering/hjem er fjernet. Ved innreise fra utlandet til Norge er det ikke lenger et krav om test ved eller etter ankomst (dersom du har et gyldig covidpass) I tillegg kan nå restaurantene holde åpent lenger og skjenkestoppen er opphørt. De gjenværende restriksjonene gjelder til den 17. februar hvor det blir en ny vurdering.

Siste nytt om hva som gjelder på våre norske destinasjoner finner du her.

Dette gjelder på SkiStars svenske destinasjoner fra og med 9 februar

I følge den svenske regjeringen og myndighetenes pressekonferanse den 3. Februar kommer i praksis alle restriksjonene å bli fjernet. Det innebærer at blant annet alle varmestuer kan åpnes, restriksjonene på skibussene tas bort. De digitale kø-systemet til SkiStarshop (skiutleie) beholdes som et alternativ. Singelkøene til heisene åpnes i tråd med tidligere rutiner. Alle planlagte arrangement og event, med for eksempel Valle gjenopptas. Skiskolen gjenopptar normal drift. 

Se siste nytt om hva som gjelder på de svenske destinasjonene her.

– Vi ser frem til å ønske velkommen til alle våre gjester fremover og oppfordre fortsatt alle til å følge myndighetenes generelle anbefalinger om å holde seg hjemme ved de minste sykdomstegn. Vi anbefaler også våre gjester å kjøpe/lade sine SkiPass i SkiStar appen for å unngå kø. Selv om det lettes på mange av tiltakene er ikke pandemien over enda, avslutter Stefan Sjöstrand.

Del gjerne!