Påsken i Hemsedal

I Hemsedal skal vi gjøre alt vi kan for at våre gjester skal få en minnerik opplevelse i påsken. Hemsedal som destinasjon har som mål å alltid levere minnerike vinteropplevelser til våre gjester.

Vi har helt siden nedstengingen i mars 2020 jobbet med å lage en nasjonal smittevernsveileder for fjelldestinasjoner med alpint fokus og tilhørende næringer. Sammen har næringen og kommunen jobbet godt sammen for å etterleve denne standarden samt å kunne fortsette å gi minneverdige opplevelser til våre gjester. Vi har i sommer, høst og i vinter klart å gjennomføre dette på en god måte på vår destinasjon uten å få noen stor smitte, samtidig  har vi levert minnerike vinteropplevelser til våre gjester.

Hemsedal kommune og Hallingdal har blitt underlagt en statlig regulering med tiltaksnivå A5 som gjelder for hele Viken fylke.  Dette får store konsekvenser for oss som destinasjon sier Richard Taraldsen daglig leder i destinasjon Hemsedal. Det betyr at mye av handel og serveringsbedriftene må holde stengt for gjester og at en del aktiviteter ikke kan gjennomføres. Men vi jobber intenst med å finne løsninger slik at vi på en eller annen måte kan gjennomføre handel og servering på en eller annen måte. Du skal kunne leie ski i Hemsedal, du skal få kjøpt deg klær eller en matbit.

Skisentrene i Hemsedal fortsetter å holde oppe

Hemsedal skisenter er kjent som Norges beste og mest komplette alpindestinasjon, de har klart å vise dette med gode rutiner samt klart å håndtere trafikken vi har hatt på en veldig god måte. Assisterende direktør i Helsedirektoratet Espen Rostrup Nakstad har hele tiden sagt at det er trygt å stå på ski i alpinbakken og veldig liten mulighet for smitte når en er ute. Dette skal vi fortsette å etterleve etter beste evne. For Hemsedal sin del så er ikke denne vinteren på noen som helst måte avlyst og påske blir det i år også.

Skistar Hemsedal melder om fantastiske skiforhold i bakken, og  det kommer det til å være i påsken i også. Våre funparks er åpne og det blir også mulighet til å få glimt av Valle i barnebakken, sier Andreas Smith Erichsen, destinasjonssjef for Skistar Hemsedal. I bakken vil vi sette ut benker slik at en kan spise matpakken sin eller nyte take away fra en av restaurantene i skisenteret. Det vil også være mulighet å kontakte gjengen i SkiStar Concept store om du trenger ski eller hansker, samt det er mulig å leie ski. Vi ønsker at alle bestiller sine skipass på skistar.com slik at vi har en kontaktløs handel og heiskortet ditt kan du hente i en av våre pick up bokser i anlegget.

Solheisen skisenter holder også oppe i påsken, samt at vi skal fortsette å kjøre milevis med  langrennsspor og det er kjempe gode forhold for topptur i Hemsedal.

Nå måler vi en snødybde i terrenget på 152cm så forholdene er upåklagelige, sier Richard Taraldsen, daglig leder i destinasjon Hemsedal

Her er en listen over hvem som har take away og «Klikk&Hent»

Koronainformasjon i Hemsedal se hemsedal.com  og  i Skistar Hemsedal