PLAY med nye flyruter fra Trondheim, Stavanger og Göteborg til New York

Fly til og fra New York fra Trondheim, Stavanger eller Göteborg! Det islandske flyselskapet PLAY lanserer i dag nye ruter til New York og billettene er alt lagt ut til salg. Første flyvning til Stewart International Airport i New York er i begynnelsen av juni. PLAY blir da det eneste selskapet med internasjonale flyvninger fra Stewart. Det vil gå flyvninger fra Trondheim, Stavanger eller Gøterborg til New York året rundt.

For å feire tilbyr PLAY et lanseringstilbud fra 1. – 7. februar! Reisende fra Trondheim, Stavanger eller Göteborg kan nå kjøpe billetter til New York for kun 1499,-. For mer info: www.flyplay.com.

Dette blir PLAYs tredje rute til USA. Flyvninger til Logan lufthavn i Boston og til Baltimore/Washington International begynner henholdsvis i mai og april. I tillegg til Trondheim, Stavanger og Gøteborg vil PLAYs flyruter til USA gå fra Paris, Berlin, København, Dublin og Brüssel.

Enkelt å komme seg til Manhattan

En kjøretur fra Stewart lufthavn på 75 minutter tar deg til Times Square og hjertet av Manhatten. Har du reist til New York før vet du at det kan ta lang tid å komme seg ut av de store flyplassene. Ettersom Stewart er en mindre lufthavn har den kortere køer og ventetider, og man er gjerne ute av flyplassen på rundt en halvtime. Det billigste reisealternativet til og fra sentrum er buss som korresponderer med PLAYs flyvninger.

PLAYs kjerneverdier er lave priser, og enkel og komfortabel service. Ved å legge flyruter til en liten flyplass som Stewart slipper PLAYs passasjerer lang ventetid på rullebanen, og flyselskapet kan beholde sine lave priser grunnet en langt lavere landingsavgift. Dette passer bra med PLAYs kjerneverdier.

Shopping og et av verdens største Legoland – Besøk populære Hudson Valley

Den største befolkningsveksten rundt New York de siste årene har skjedd i Hudson Valley. Derfor har også området masse å by på.

Woodbury Commons er en av verdens største utendørs outletbutikker. Den ligger kun en 25 minutters kjøretur fra Stewart flyplass. I fjor åpnet et av verdens største Legoland i området, også det bare 25 minutter fra flyplassen. Hudson Valley har dessuten over 220 butikker og et shoppingutvalg man kunne forventet i Madison Avenue på Manhatten.

Unike fordeler

«Vi nølte ikke da vi fikk tilbudet om å legge flyvninger til Stewart lufthavn og vi så alle fordelene med flyplassen og Hudson Valley-området. Nå blir PLAY det eneste flyselskapet med internasjonale flyvninger fra Stewart, og avtalen mellom oss og luftfartsmyndighetene i New York treffer med vår ambisjon om å levere lave priser. Passasjerer kan reise komfortabelt til og fra Stewart og slipper lange ventetider på lufthavnen. Vi ser frem til å tilby lave priser til New York. Vi merker også at vår nye flyvning har ført til at mange er spente på besøk i Stewart-området. PLAY har foreløpig mange bookinger, og vi forventer at dette øker nå som vi lanserer en ny rute til USA,» sier Birgir Jónsson, CEO i PLAY.

I 2022 flyr PLAY totalt til 25 ulike destinasjoner i USA og Europa. Flyselskapet får seks nye Airbus A320neo- og A21neo-fly til sommeren. Airbus A320-familien passer spesielt godt til PLAYs drift. Størrelsen og rekkevidden gjør det mulig for PLAY å nå sine større og mindre markeder, og Airbus A320 er også drivstofeffektive.

Del gjerne!