Radisson Blu Resort Trysil stenger til 11. januar

Dessverre har fem gjester, tre innleide ansatte og tre ansatte på Radisson Blu Resort Trysil testet positivt på Covid-19. Som forebyggende sikkerhetstiltak og med bakgrunn i smittesituasjonen har hotellet fått beskjed fra kommuneoverlegen i Trysil om å stenge fra 5. til 11. januar.

– Vi har utarbeidet gode smittevernsrutiner, har implementert disse og øvd på rutinene, sier Maria Åhgren, general manager på Radisson Blu Resort Trysil. – Uansett hvor godt forberedt vi er, så er vi aldri sikret mot et utbrudd under denne pandemien. Vi respekterer beslutningen fra kommuneoverlegen og har raskt iverksatt nødvendige tiltak.

– Vi vet at hotellet har gode smittevernsrutiner, men med stenginga av hotellet, kjøper vi oss nå tid for å få overblikk og kontroll, sier Hanna Rydlöv, kommuneoverlege i Trysil.

Gjester og ansatte er informert om situasjonen. Gjester på hotellet kan velge om de ønsker å reise hjem eller flytte til Radisson Blu Mountain Resort Trysil, som ligger på andre siden av Trysilfjellet.

Nye gjester i perioden hotellet er stengt vil bli henvist til Radisson Blu Mountain Resort Trysil.

Planen er at Radisson Blu Resort Trysil åpner igjen mandag 11. januar.