Reisefeber blant norske barnefamilier!

Apollo melder om rekordhøy etterspørsel blant norske barnefamilier i sommer. Hos reisearrangøren er antall bestillinger med barn nå doblet sammenliknet med før pandemien.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og hos Apollo har salget gått over all forventing. Snart er 8 av 10 av reiser i fellesferien solgt – og det er barnefamiliene som står for den største økningen. Reisearrangøren melder om en dobling i antall familiebestillinger for sommeren, sammenliknet med før pandemien.

– Mange fikk reiseplanene sine skrinlagt under pandemien, dermed blir årets sommer et etterlengtet utenlandseventyr for rekordmange norske familier. I tillegg har vi satset stort på konsepthoteller, nye reisemål og ikke minst reiseformer som appellerer veldig til familier med både små og store barn, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Blant annet har Apollo lansert hele fire nye Mondo Family-hoteller så langt i år – tre i Hellas og ett på Gran Canaria.

Dette velger barnefamiliene

Hellas utmerker seg som familienes soleklare favorittland. Hele tre av fem reisemål på topplisten er greske, men også Kroatia og Kypros lokker til seg rekordmange familier i sommer. I tillegg ser norske barnefamilier også ut til å omfavne nye reiseformer og konsepter i år: Apollo melder nemlig om rekordstor interesse fra målgruppen rundt både kombinasjonsreiser/øyhopping og sportshoteller.

– Nordmenn er aktive både på hjemmebane og reisefot, og vi tar barna med oss på det aller meste. Familieferienferien fylles gjerne med spennende opplevelser og kvalitetstiden dyrkes best over morsomme aktiviteter. Når reisefølget i tillegg huser mange ulike personligheter og generasjoner er det klart at reisemål og hoteller som tilbyr stor variasjon lokker mest, sier Rivera.

Mest populære reisemål for familier:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Regionen Epirus (Parga, Sivota, Lefkas, m.fl.)
  4. Kypros
  5. Kroatia

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell. Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.


Del gjerne!