Rekordår for det norske hotellsystemet Zaui Stay

Samtidig som Zaui Stay (tidligere GetShop) lanserer versjon 5.0 av sin PMS-løsning, opplever det norske selskapet en betydelig vekst av nye kunder som ønsker deres automatiserte alt-i-ett-løsning for overnattingsbedrifter. Med en tresifret vekst i tilbakevendende inntekter (recurring revenue) kan selskapet med hovedkontor i Stavanger opprettholde hovedfokuset på vekst og innovasjon også inn i 2022. 

“Det har vært en svært utfordrende tid for bransjen, så det er fantastisk å vokse i en slik periode samtidig som vi hjelper våre hotellkunder med en mer fleksibel og lønnsom drift.”, sier Esben Slettebø, leder for Zaui Stay.    

Ved utgangen av 2021 bruker nærmere 80 overnattingsbedrifter over hele Norge Zaui Stay som sitt automatisierte PMS- og adgangssystem. Kundeporteføljen består i hovedsak av enkeltstående hoteller, leilighetshotell, samt små og mellomstore kjeder. I tillegg til de norske kundene har flere hoteller i det øvrige skandinaviske markedet kommet til. 

Med Zaui Stay får hotellet blant annet en mer fleksibel bemanningsløsning og automatisert prisoptimalisering, samtidig som gjestene får en sømløs kundereise. Gjestene styrer i større grad opplevelsen selv, og velger selv hvorvidt de vil oppsøke resepsjonen ettersom den digitale nøkkelen allerede er mottatt på mobiltelefonen før ankomst og innsjekk. 

“Gjennom digitalisering og automatisering fjerner vi den tradisjonelle tilnærmingen til drift i overnattingsbransjen, og mange av de omfattende arbeidsoppgavene reduseres – samtidig som kvaliteten på gjesteopplevelsen styrkes.”, fortsetter Slettebø. “Når nesten 95% av alle Zaui Stay gjester betaler på nett og på forhånd, øker dette også likviditeten og lønnsomheten til våre kunder.” 

Zaui Stay er en del av norskeide Zaui Group, som gjennom 2021 har kjøpt og utviklet teknologi og tjenester til en digital “one-stop-shop» for reiselivet: 

  • Zaui Do – dynamisk booking og distribusjon for aktivitets- og kulturbedrifter
  • Zaui Go – dynamisk booking og distribusjon for transportaktører
  • Zaui Stay – dynamisk booking og distribusjon for overnattingsbedrifter 
  • Zaui Accounting – regnskapstjenester for reiselivsbedrifter
  • Zaui Web – konverterbare nettsider for reiselivsbedrifter

Les mer om Zaui Stay her

Del gjerne!