Skisesongen har starta! Gjør klar for drømmeforhold på Valdresflye!

Trodde du skisesongen var ferdig? Neida, det er nå den starter, hilser Atle Hovi fra 1.400 meter.

-Dette er bare en fantastisk opplevelse. Du får ikke mer balsam for kropp og sjel enn dette, hilser direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort, fra 1.400 meter på Valdresflye.

Her har det vært drømmeforhold de siste dagene, med knallsol, blå himmel og flott skiføre. Det blir det også fredag, for ikke å snakke om lørdag. Søndag snør det, og med minus 7 betyr det nye lag med pudder, og at skiføre vil holde seg lengre.

Løypekjørerne prepper skiløypene rundt Beitostølen fram til 1. mai, og så flytter de maskinene opp på Valdresflye, der de kjører opp ei sløyfe på 8 kilometer, en fin trasé for både klassisk og skøyting. 

Valdresflye er et veldig populært utfluktsmål utover våren, enten du bare vil loffe rundt i skiløypene og nyte sola og stillheten, eller om du går på randonéski opp på de mange 2.000-meter toppene som ligger fint til, med startpunkt på Valdresflya. Disse toppturene har blitt veldig populære.

-Vi har sagt det før, og i disse tider med global oppvarming og mye mangel på natursnø rundt om i Europa, kan vi gjenta med styrke, at vårski på Valdresflye, det er et verdensprodukt vi kan være veldig stolte av. Et mer storslått naturbasert opplevelsesprodukt skal du lete lenge etter, sier den skigående Atle Hovi, med bredt glis og god gli på Valdresflye, og avslutter med følgende djerve beskjed:

-Vi har solgaranti andre uka i mai, fra mandag 6. mai til søndag 12. mai. Det betyr at om sola ikke viser seg denne uka på Valdresflye, så bor gjestene fritt og franko i Bergo Leiligheter og i Hovi Hytter.

Bilde/skjermdump fra yr.no – værmeldinga for Valdresflye førstkommende lørdag.

Del gjerne!