SkiStar med sesongåpning i Norge: – Den 3. desember er ventetiden over

Etter en lang periode med vekslende temperaturer, ser værprognosene for kommende uke lovende ut. Snøproduksjonen kjøres for fullt, og neste helg er SkiStars destinasjoner i Hemsedal og Trysil klare for sesongåpning. Kvalitet i skikjøringen har som alltid høy prioritet, kombinert med trygghet og sikkerhet for gjestene.

– Det er veldig gledelig at snøforholdene er på et nivå så vi endelig kan åpne vintersesongen hos oss i SkiStar.  Med fullt fokus på kvalitet i skikjøringen, er vinterkulden som nå kommer helt ideell. Sesongåpning er alltid en spesiell dag for oss, og vi ser virkelig frem til å ønske nye og gamle gjester velkommen, sier Gudrun Sanaker Lohne, Destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

SkiStars skitesthelg i Hemsedal arrangeres 3.-5. desember

Tradisjonen tro er SkiStars skitesthelger tilbake i år, etter ett års opphold, og på flere av SkiStars destinasjoner faller arrangementet samtidig som sesongåpningen. Stor bredde i leverandører og utstyr til glede for skientusiaster som vil prøve det siste på sesongens første skihelg.

– Skitesthelgene har blitt arrangert en årrekke og er verdsatt av mange. At skitesthelgen kommer samtidig som sesongåpningen gjør litt ekstra stas på en begivenhetsrik helg, til stor glede for skientusiaster som får mulighet til å teste det siste av produkter, og kan nyte optimale skiforhold. Ja, nå er vi rett og slett skikkelig klare for en ny skisesong, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

SkiPass, snøforhold og siste nytt i SkiStars app

SkiStar digitaliserte en stor del av sine tjenester under korona-sesongen i fjor, å kunne tilby gjester en koronatilpasset, trygg og sikker skiopplevelse. SkiPass og sesongpass finnes tilgjengelig for kjøp via SkiStars app og på skistar.com. Her kan også gjestene holde seg oppdatert på vær- og snøforhold.

Følg med for siste nytt i SkiStars app eller for hver destinasjon.

Den 3. desember åpner SkiStar Trysil og Hemsedal

I Trysil åpner heisene Fjellekspressen og Eventyr. Bakkene som åpner: 13, 15 og de to bakkene ved Eventyr-heisen i barneområdet på Turistsenteret.

Mer informasjon om åpning og bakker i Trysil

I Hemsedal åpner heisene Hollvin Express, Valle 1 og Ulven. Valle 2 åpner i løpet av åpningshelgen. Bakkene som åpner: øvre del av 11, 10, 1 og 2.

Mer informasjon om åpning og bakker i Hemsedal

I Sverige har SkiStars destinasjon Vemdalen allerede åpnet, mens Lindvallen i Sälen samt Åre åpner den samme helgen som de to norske destinasjonene, den 3. desember.

Mer informasjon om åpning på SkiStars destinasjoner

Dato for SkiStars skitesthelger på alle destinasjoner:

  • 25-28 november: Ski Test Weekend Vemdalen
  • 3-5 desember: Hemsedal og Lindvallen, Sälen
  • 10-12 desember: Trysil og Åre

Smittevern og forsiktighetsregler i forbindelse med covid-19

Med god erfaring fra tidligere sommer- og vintersesonger fortsetter SkiStar og fokusere på trygghet og sikkerhet for alle våre gjester. Vi oppfordrer også våre gjester til å gjøre seg kjent med de gjeldende regler og det som er relevant for sitt eget utgangspunkt.

Bruk SkiStars app for booking av aktiviteter og kjøp av Ski- og LiftPass. Det kan også gjøres på skistar.com. Inn- og utsjekk i forbindelse med overnatting foregår så langt det lar seg gjøre også digitalt. For øvrig følger vi til enhver tid myndighetenes generelle anbefalinger og retningslinjer.

Del gjerne!