SkiStar satser på aktive opplevelser for alle

SkiStars mål er å tilrettelegge for at flere kommer i aktivitet, og i tråd med dette inviteres alle innbyggerne i Trysil og Hemsedal ut på ski på verdens snødag, World Snow Day, den 16. januar. Det blir gratis SkiPass og skileie gjennom hele dagen og mulighet til å få en smak av hva SkiStars anlegg har å by på vintertid.

SkiStars mål om å tilrettelegge for at flere kommer i aktivitet er like aktuelt det være seg for tilreisende gjester som for lokalbefolkningen.

– Vi gir allerede gratis sesongpass til alle kommunens barn og unge opp til 16 år, og vi ønsker også at flere skal få oppleve alle mulighetene som våre anlegg har å by på og inviterer hele lokalbefolkningen til en skidag på selveste World Snow Day den 16. januar, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Å bidra til økt aktivitet er et felles fokus for hele kommunen, med aktivitet i lokale idrettslag, skoler og fritidstilbud. SkiStar har muligheten til å bidra til at flere kommer i aktivitet, og tilbyr gratis skipass til barn og unge opp til 16 år i tillegg til kommunerabatt. De siste vintersesongene har det vært en økt interesse blant de lokale innbyggerne som ønsker å tilbringe tid ute i bakkene på ski og snowboard.

– Det er alltid fint å se alle som gleder seg over tiden de kan være ute og i aktivitet med venner og kjente. Dette er en dag vi vier til alle som vil prøve seg på alpint eller snowboard, uansett ferdigheter eller ambisjoner, store som små. Vi gleder oss til å ønske våre innbyggere velkommen til flotte forhold, varierte skiopplevelser med alle smitteverntiltak ivaretatt, og vise hva hele fjellet vårt har å by på, sier Gudrun Sanaker Lohnedestinasjonssjef i SkiStar Trysil.

Fakta om SkiStars skidag 16. januar

 • Alle SkiStars destinasjoner tilbyr gratis SkiPass og gratis skileie.
 • Invitasjonen er for alle kommunens innbyggere som har innbyggerbevis. 
 • For å benytte denne muligheten, se mer informasjon og registrer deg her.

SkiStars fokus på aktive opplevelser for kommunenes innbyggere

 • Hver sesong tilbyr SkiStar gratis sesongpass til alle barn og unge i kommunen.
 • SkiStar gir også 25% på sesongpass til alle fra 16 år.
 • Fra sommeren 2021 lanserte SkiStar sin sommersatsning Sports & Adventures, og kommunens innbyggere får også samme fordelaktige tilbud på sommeren.
 • SkiStar samarbeider med lokale idrettslag, skoler osv. om aktivitetstilbud på destinasjonene

SkiStars initiativ for aktive opplevelser for alle

 • Gratis til og med 6 år for alle barn med hjelm som kjører sammen med en voksen.
 • Ungdomspris til og med 17 år, og seniorpris for alle 65+ på alle SkiPass
 • Rabatter for slalåmklubber, aksjeeiere og de som leier ut hytte/leilighet via SkiStar. Rabatter gis også til de som bestiller overnatting og kjøper produkter på skistar.com tidlig på sesongen, samt til MySkiStar medlemmer.
 • Valles vinteruker mellom jul og vinterferien, samt mellom vinter- og påskeferien med gratis skiskole og skileie for barn til og med 6 år. I løpet av 2020/21 deltok over 58.000 barn og voksne i SkiStars skiskole. I Valles vinterskole deltok 1000 barn.

Fakta om World Snow Day

World Snow Day er en årlig internasjonal begivenhet for å gi flest mulig barn sjansen til å oppleve gleden med snø. Dagen er en del av FIS, det internasjonale skiforbundets kampanje for å oppmuntre nasjonale forbund til å promotere snøsport i eget land.

Verdens snødag feires i år 16. januar 2022, for ellevte gang.

Mer om World Snow Day

Smitteverntiltak og restriksjoner i forbindelse med covid-19.

Vi har med oss god erfaring fra de siste sommer- og vintersesongene og har tilrettelagt for å ivareta en trygg og sikker opplevelse for alle våre gjester og skikjørere. Vi følger til enhver tid regler, retningslinjer og råd fra myndighetene, og samarbeider tett med bransjeorganisasjoner og lokalt næringsliv for å tilrettelegge for et godt og trygt opphold hos oss.

Mer informasjon om våre koronatiltak

Del gjerne!