SkiStar satser på en aktiv sommer: Nå åpner heisen, og sommertilbudet hos Norges største sykkeldestinasjon Trysil

Nå er det endelig klart for igjen å åpne SkiStar Trysil sitt tilbud for sommeren, og for aller første gang med sommersatsningen Sports & Adventures. Torsdag 17. juni settes heisen i gang for å bringe tur- og sykkelglade til fjells.

SkiStar satser på en aktiv ferie også om sommeren, og forsterker med det sin posisjon som den ledende feriearrangøren for Skandinavia. Som en del av satsningen lanseres konseptet Sports & Adventures og et bredt aktivitetstilbud med ønske om å gi minnerike fjellopplevelser for alle året rundt.

Aktiviteter på sykkelsetet er fremdeles blant de mest populære Allerede i slutten av mai åpnet sykkelstiene i Gullia, og sykkelentusiastene har ikke latt vente på seg. Nå er omsider snøen i fjellet smeltet, og alt står klart for å starte heisen og bringe tur- og sykkelglade til fjells for å nyte den flotte naturen på tilrettelagte stier.

Etterspørselen etter aktive ferier fortsetter å øke, og utviklingen av sykkelfasilitetene i de norske skianleggene har skutt fart de siste årene. Trysil var tidlig ute med denne satsingen, og har tatt en ledende posisjon som stisykkeldestinasjon i Norge, med det brede tilbudet og aktiviteter som passer for alle.

-Aktiv ferie er noe alle vil ha, og spesielt sykkelbasert aktivitetsferie blir bare mer og mer populær. I fjor var det høy trafikk gjennom hele sommeren, og i sommer har vi nye sykkelholdere på heisen, som bidrar til å øke kapasiteten betydelig, sier Helge Bonden, Destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

Med SkiStar Sports & Adventures lanseres flere spennende aktiviteter, og en sommer på våre destinasjoner byr på noe for hele familien. Blant annet Teen Camp – Bike, som er utviklet med tanke på sykkelglade barn og unge som har lyst til å være sammen med jevnaldrende og lære morsomme tips og triks på sykkelsetet. Her får de utfordre seg selv, treffe nye venner og ikke minst være aktive.

Les mer om alle våre aktivitetene i Trysil i sommer.