SkiStar Trysil sommeråpner heisen og inviterer til gratis innbyggerdag

17. juni åpner SkiStar Trysil sommerheisen, og en ny sesong med minnerike fjellopplevelser står for tur for de som ønsker å legge turen til fjells denne sommeren.

Som et ledd i SkiStars fokus på å tilrettelegge for aktivitet for alle året rundt, inviteres innbyggere på SkiStars destinasjoner i Norge og Sverige til en innbyggerdag med stisykling og klatring. Alle som bor i kommunen får heispass, rabatt på sykkelleie samt i klatreparken hele dagen, og får med det en smak av hva SkiStar og destinasjonen kan by på i sommer- og høstsesongen.

Som en del av målet om å få flere i aktivitet uansett ambisjoner og ferdigheter, satser SkiStar på en aktiv ferie året rundt. Sommer- og høstsesongen byr på et bredt tilbud av ulike aktiviteter, der hovedfokuset er opplevelser som er tilgjengelig med den sommeråpne heisen, enten på sykkelsetet eller til fots i det flotte fjellet.

– Å tilrettelegge for aktivisering er like aktuelt enten det gjelder tilreisende gjester eller lokalbefolkningen, og vi er glade for å kunne tilby alle innbyggerne her i vår kommune en gratis test-dag hos oss sier destinasjonssjef hos SkiStar Trysil, Gudrun Sanaker Lohne.

– At de kan prøve det vi har å by på her i fjellet på sommeren synes vi er viktig, og vil forhåpentligvis gi de ekstra lyst til å benytte seg av muligheten for et gratis sesongpass, som vi gir alle barn og unge opp til 16 år. Vi har også rabatt for alle fra 16 år, så hele familien kan glede seg over fjellopplevelsene sammen, avslutter hun.

Fakta om SkiStars innbyggerdager sommeren 2022

 • Alle SkiStars destinasjoner tilbyr gratis Lift- og TrailPass og 50% rabatt på sykkelleie og klatrepark. (Klatrepark gjelder kun i Trysil, Sälen og Åre) Trysil og Åre 19. juni og i Hemsedal og Sälen 28. august.
 • Invitasjonen er for alle kommunens innbyggere som har fast bostedsadresse i kommunen og kan dokumentere dette. For å kunne ta del av tilbudet, må man registrere seg på https://www.skistar.com/no/inspirasjon/locals-day-summer/
 • Alle destinasjoner har åpent som vanlig for alle besøkende under innbyggerdagen.

Fakta om SkiStar sommersatsning

Sommeren 2021 lanserte SkiStar konseptet Sports & Adventures, og med det startet selskapets helårssastning, med fokus på aktive ferier for alle uansett ambisjon og ferdigheter. Samtidig utvikler SkiStar det heisbaserte stisykkeltilbudet, ved at de dobler heiskapasiteten og bygger to nye heisbaserte sykkelstier i sommer. Med andre ord gjøres det store løft for å imøtekomme den stadig økende etterspørselen og nordmenns ønske om en kortreist ferieopplevelse.

SkiStars initiativ for aktivisering for kommunens innbyggere

 • Hver vinter og sommer inviterer SkiStar alle innbyggere til en gratis prøve-på dag.
 • SkiStar gir alle barn og unge i kommunen gratis sesongkort til og med fylte 15 år.
 • SkiStar gir også 25% på sesongkort til alle fra og med 16 år.
 • SkiStar samarbeider med lokale slalåm- og skiklubber samt skoler og barnehager med aktivitets- og skidager.

SkiStars initiativ for alle gjester

 • Ungdomspris t o m 17 år for alle samt seniorpris for alle 65+ på samtlige SkiPass.
 • Alle barn t o m 6 år med hjelm kjører gratis i alle bakker i følge med en voksen.
 • Rabatter for idrettsklubber, aksjeeiere og de som formidler hytter og leiligheter via SkiStar. Rabatter gis også til de som booker tidlig gjennom ulike kampanjer samt for medlemmer i MySkiStar.
 • Valles vinteruker i ukene mellom jul og vinterferien og mellom vinter- og påskeferien med gratis skiskole og skileie for barn til og med 6 år.

Dette skjer hos Star Trysil i sommer

Del gjerne!