SkiStars med store prisreduksjoner i sommer og mindre økning til vinteren

I dag åpner SkiStar sommersesongen og ønsker de første gjestene velkommen til Sälen Bike Park Trail. I år tilbys en prisgunstig fjellferie med gode pakketilbud. Prisen på flere aktiviteter er redusert med nærmere 50 prosent og destinasjonspass introduseres i Sälen, Trysil og Stockholm Hammarbybacken. Samtidig er det mange som allerede nå planlegger vinteres skiferie. Derfor er flere SkiPass sluppet og det er mulig å bestille overnatting, skileie og skiskole til vinteren 2023/24.

-Vi vet at mange setter pris på vår virksomhet og prioriterer en uke på fjellet med familien, både sommer- og vinterstid. Ifølge våre undersøkelser er åtte av ti fornøyde med besøket og ni av ti føler seg bedre etter en fjellferie hos oss. Til kommende vinter gjør vi store investeringer, blant annet i nye ekspressheiser i Sälen og Hemsedal. Samtidig har vi økte driftskostnader knyttet til inflasjon, ikke minst på grunn av stigende el- og drivstoffpriser. Det gjør at vi i snitt må øke våre SkiPass-priser med 5,4 prosent, samtidig som vi senker prisene på formidlet overnatting med tre prosent, sier Stefan Sjöstrand, konsernsjef i SkiStar.

I et par år har SkiStar operert med en differensiert prismodell der prisene styres etter tilbud og etterspørsel, samt når og hvordan du kjøper SkiPass. Det vil si at jo større etterspørselen er i visse perioder og dager desto høyere priser. På samme måte som mange andre aktører i reiselivsbransjen prissetter reiser og hotellovernattinger. Så bestiller du tidlig og utnytter rabattene* online blir det billigere, det samme gjelder om du velger mindre populære uker eller dager mellom skoleferiene. Allerede nå får du ti prosent rabatt på SkiPass ved bestilling av overnatting.

-Prisen bør sees i relasjon til hva man faktisk får for pengene, og jeg synes at det speiles gjennom det brede og varierte tilbudet vi tilbyr, med et stort antall heiser, preparerte bakker og snøgaranti, som vi vet at våre gjester setter pris på, fortsetter Stefan Sjöstrand.

Priseksempel vinter SkiStar Trysil og Hemsedal:
SkiPass 1 dag, voksen, fra 517 NOK
SkiPass 6+2 dager på kjøpet, voksen, fra 2485 NOK

Dette inngår: Skikjøring i åtte dager til prisen av seks i hele skisystemet (Trysil har totalt 69 bakker og 32 heiser, Hemsedal respektive 51 og 20), gratis skibuss på destinasjonen, tilgang til SkiStar Snow Parks og Fun Rides, Valle-aktiviteter m.m. Alle produkter og overnatting bestilles på skistar.com.

Sommerens nyheter: Ubegrenset tilgang til SummerSki, Mountain Coaster og stisykling på et og samme pass

I både Sälen og Trysil bygges det nye eventyrarenaer. Sälen får sin første SummerSki (sommerskikjøring på kunstig gress) og begge destinasjonene får Mountain Coaster (aking på skinner) og Mountain Tube (rutsjebane der du aker på gummiringer), samt flere nyheter for stisykling.

Også i Vemdalen satses det på sommeren med ny klatrepark og stisykling. Sistnevnte videreutvikles også på sykkeldestinasjonen Åre. I Stockholm Hammarbybacken presenteres Bungy Rocket, Trampoline og Klatretårn i sommer.

For å gjøre sommerens besøk enklere lanseres SälenPasset, TrysilPasset og HammarbybackenPasset. Pass som gjør at du kan sykle og prøve aktiviteter som sykling, sommerskikjøring, Mountain Coaster og Mountain Tube så mye du vil i løpet en periode.

SälenPasset: 1 dag voksen fra 395 NOK eller 1495 NOK for en uke. Dette inngår: all sykling (sti og heisbasert), gym inne og ute, Mountain Coaster, Mountain Tube, bad på Experium (maks en gang/dag), SummerSki, minigolf.

TrysilPasset: 1 dag voksen: fra 395 NOK eller 1495 NOK for en uke. Dette inngår: all sykling (sti og heisbasert), gym inne og ute på SkiStar Lodge Trysil, Mountain Coaster, Mountain Tube, bad på SkiStar Lodge Trysil og Mountain drifting mini-kart.

HammarbybackenPasset: Tre timer, voksen: fra 350 NOK. Dette inngår: Mountain Coaster, Mountain Tube, SummerSki, Bungy Rocket, Klatretårn og Trampoline. Les mer

-Målet vårt er å få flere mennesker i aktivitet og at flere får nyte den fantastiske skandinaviske fjellverdenen året rundt. For å nå dit har vi i år senket prisen på flere sommeropplevelser som sykkelleie og BikePass. Til forskjell fra vinteren har vi betydelig lavere drifts- og vedlikeholdskostnader om sommeren, der vi i Sälen har tre åpne heiser sammenliknet med 91 om vinteren.

– Sammen med den svake svenske krona håper jeg at våre tiltak for en prisgunstig fjellferie for familien blir enda mer attraktiv og tilgjengelig for flere, avslutter Stefan Sjöstrand.

Priseksempel sommeren 2023 SkiStar Trysil (forrige år i parentes):
Sykkelleie en dag, MTB voksen: fra 370 NOK (495 NOK)
BikePass en dag (all heisbasert sykling) voksen: fra 195 NOK (425 NOK)

Alle åpningstider i sommer m.m. finner du her

Alle sommerens nyheter hos SkiStar

*Rabatter:

  • SkiStar innført kommunerabatt på alle destinasjoner, som betyr at alle som bor i kommunen får rabatt og alle barn og unge til og med 15 år får gratis SkiPass og BikePass sommerstid.
  • Ungdomsrabatt for alle gjester til og med 17 år, samt seniorrabatt fra 65 år. Alle barn til og med seks år som bruker hjelm kjører gratis i alle bakker sammen med en voksen.
  • Rabatter for slalåmklubber, aksjeeiere, hytteformidlere og medlemmer i SkiStar Member.

Del gjerne!