Snøsikker påske med masse aktiviteter hos SkiStar

Nå da vinterferien er over er det snart klart for ett av sesongens store høydepunkter, påskeferien! Tenk deg lange, lyse dager, ei sol som varmer, bra skikjøring og masse aktiviteter og underholdning for hele familien. Nordmenn elsker å feire påsken på fjellet. Forholdene i Hemsedal og Trysil er meget bra om dagen. Snømålet viser godt over en meter, og det lover godt med tanke på påsken og resten av sesongen. Med andre ord, det er mer enn nok snø på fjellet.

-Nå er vi inne i den magiske vårvinteren der påsken er i fokus. En favoritthøytid hos mange, med lyse dager, kjølige netter og bra snøforhold. I bakken er det rom for å dra ut svingene litt ekstra, og lunsjen kan nytes ute og hvorfor ikke ta matsekken med til ei solgrop på fjellet. Har du ikke rukket å bestille påskeferien ennå er det på høy tid å gjøre det nå, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonsleder i SkiStar Trysil.

Lyse dager og ekstra barnevennlig

Fordelene med å reise til fjells på vårvinteren er mange, her er noen:

 • Lange, lyse dager
 • Gode snøforhold
 • Solen står høyere på himmelen, som betyr stort sett bedre vær
 • Ekstra barnevennlig med god plass i bakken og milde dager
 • Morsomme arrangementer og afterski, dere kan omgås og spise utendørs
 • Å kjøre bil til destinasjonen er enklere, vinterveiene er stort sett bare og det er enklere å ta seg fram

– Vi vet at mange setter pris på en ferie på fjellet, der du kombinerer skikjøring og avkobling. Våre siste gjesteundersøkelser viser at hele ni av ti føler seg bedre etter et besøk hos oss. Framfor alt på grunn av all den friske luften, skikjøringen og muligheten til å tilbringe mye tid sammen med familie og venner. Det viser at vi skaper minnerike fjellopplevelser og bidrar til bedre helse og velvære for mange, avslutter Andreas Smith Erichsen, destinasjonssjef i SkiStar Hemsedal.

  Påskeaktiviteter

  I Trysil: Få med deg Pur Vinterglede og SkiStar Jib Academy i blåparken, NM i freeski palmehelga og Seterrock på Knettsetra med Isah og mye mer. Valle gleder seg også til påske, og i Valles ukeprogram skjer det mye moro for de minste barna. I kalenderen og i SkiStar-appen finner du flere aktiviteter. https://www.skistar.com/no/inspirasjon/event/event-i-trysil/paskefest-i-trysil/

  I Hemsedal: PUR Vinterglede i Hemsedal lørdag 8. april. Mange konserter i Hemsedal bpde i Stavkroa og på Skistua. Valle ser selvfølgelig frem til påsken, og i Valles ukeprogram finnes det mange aktiviteter for de litt yngre barna. I kalenderen og SkiStar-appen finner du flere aktiviteter. https://www.skistar.com/no/inspirasjon/event/event-i-hemsedal/paske-hemsedal/

  Siste nytt om snødybder, åpningstider m.m: https://www.skistar.com/no/vinter/var-og-bakker/

  Restplasser for overnatting i påsken og pakketilbud: https://www.skistar.com/no/inspirasjon/reiseperioder/paske/


  SkiStar AB (publ) er et selskap med virksomhet innen fjellturisme og er notert på Nasdaq Stockholm, Mid Cap -segmentet. Konsernet eier og driver fjellanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, Sälen, Vemdalen, Åre samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige. Virksomheten er delt inn i tre segmenter; Drift av skianlegg, Eiendomsutvikling- og forvaltning, og Hotelldrift.

  Del gjerne!