Sommersatsning gir arbeidsplasser hos SkiStar

Som del av SkiStars satsning på en aktiv ferie året rundt, står en ny sommersesong for døren. Satsningen utvides, og med det blir også jobbmulighetene i fjellet på sommertid flere. Rekrutteringen til sesongen er i gang, med en rekke stillinger som skal fylles.

Rekrutteringen for sommersesongen er i gang, med et stort behov for nye medarbeidere innen hotell- og restaurant, først og fremt kokker og servitører, med to av SkiStars sommeråpne aktivitetshotell i Trysil*, SkiStar Lodge i Hemsedal og Sälen. Det er i tillegg andre stillinger i ulike deler av virksomheten.

– Vi er en stor arbeidsgiver i distrikts Norge, og det er viktig for vår virksomhet at vi satser på helårs aktiviteter og ferie i fjellet, slik at det blir større muligheter for å bo og jobbe på våre destinasjoner både sommer og vinter. Flere av våre medarbeidere fra vintersesongen viser interesse for å bli værende, samtidig er satsningen på sommeren også med på å skape nye arbeidsplasser, til glede for lokalmiljøet og for de som gjerne vil prøve en sesong i fjellet, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil.

Hemsedal er den andre distriktskommunen i Norge der SkiStar har stor virksomhet, og tilstrømmingen av nye innbyggere og gjester tiltar fra år til år.

– Det er stadig økt tilflytting til Hemsedal, og med helårssatsningen hos oss i SkiStar ser vi muligheter for å tilby en attraktiv arbeidsplass for flere. I fjor sommer var flere av de som jobbet hos oss med fra vintersesongen, og vi har signaler om at det blir tilsvarende trend i år, i tråd med vårt behov for flere medarbeidere når interessen for fjellferie er økende, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Flere nyheter til sommeren 2022

Allerede forrige sommer ble det lansert en rekke nyheter innen SkiStar Sports & Adventures, først og fremst i Trysil, samt Åre og Sälen i Sverige. Satsningen innebærer utvikling av heisbaserte stisykkeltilbud i Trysil og Hemsedal, samt sykkelstier i Åre og Sälen. I tillegg flere andre aktiviteter som klatreparker, camps for barn og unge, med Valle Kids Club, eventyrgolf og padel.

Satsningen fortsetter i år, med enda større tilbud på heisbaserte sykkelstier, nye pumptracks, golf, ikke minst med overnatting på flotte hotell og lodger med god mat, spa og velvære for en komplett helhetsopplevelse. En ferie fylt med aktivitet, velvære og overnatting finnes i flere kombinasjonsmuligheter hos SkiStars hotell og lodger.

Les mer om sommerens nyheter

Søk jobb hos SkiStar i sommer:

  • SkiStars jobbsøkerportal er åpen mellom 1 – 20 mars.
  • Totalt skal er det 300 ledige stillinger hos SkiStar for den kommende sommersesongen.
  • Stillingene spenner bredt fra hotell, servering og restaurant samt aktivitet og driftsrelaterte funksjoner.

*I Trysil holder både Radisson Blu Resort og Radisson Blu Mountain Resort and Residensens åpent sommeren 2022. Sistnevnte for første gang om sommeren.

Del gjerne!