KLM er tilbake med opptil 3 daglige avganger fra Kristiansand!

I dag arrangerte vi et arrangement på Kjevik flyplass for å bekrefte at vi er tilbake med opptil 3 daglige flyvninger fra Kjevik til Amsterdam. Vi feiret sammen med kunder, næringsforeninger, lokalpresse og toppledelsen på flyplassen.

«Vi har en lang historie med flyvninger til Kristiansand. Den aller første KLM-flyvningen landet 1. juni 1939. Vi fortsetter å prioritere Norge, og i dag feirer vi at KLM er tilbake med opptil 3 daglige flyvninger. Vi vet at dette blir satt pris på av de mange selskapene som driver forretninger i utlandet, men også av alle fra Kristiansandere som ønsker å reise utenlands for ferie, studier eller for å besøke venner og familie i utlandet. Det er verdt å feire», sier Halvor Gløersen, salgsdirektør for Air France og KLM Norge.

I tillegg til å øke antallet flyvninger fra Kjevik, vil KLM denne sommeren tilby 165 destinasjoner – 96 europeiske og 69 interkontinentale.

Næringslivet er begeistret

«Næringslivet på Agder er internasjonalt og i stor grad preget av mange aktører som har relasjoner til hele verden. Det er derfor kjærkomment og nyttig at KLM nå har 3 daglige avganger fra Kjevik til Amsterdam.Fra Amsterdam når man videre ut til 160 forskjellige destinasjoner, og både tilgjengeligheten til verden og mulighetene for å komme seg raskere tilbake til Sørlandet, blir med dette bedre både for næringsliv og for feriereisende. Med moderne fly og lave utslipp, gjør KLM hverdagen lettere for mange bedrifter med disse 3 daglige mulighetene» sier Morten Haakstad, Administrerende direktør for Arendal Næringsforening og leder for flyplasskomiteen på Kjevik.

«Siem Offshore, som opererer i hele verden, er begeistret for å høre at KLM vil øke antall flyvninger fra Kjevik til Schiphol fra 2 til 3 ganger”, sier Steinar Sandberg, Logistikksjef, Siem Offshore.

«Kristiansand Lufthavn Kjevik har hatt nært og godt samarbeid med KLM i over 80 år. Når nå KLM øker til 3 avganger fra Kjevik til Amsterdam er det til stor glede for næringsliv og ferierende i landsdelen» sier Arne Johan Johnsen, Lufthavnssjef, Kjevik.


Del gjerne!