Stian Jakobsen er ny direktør ved nye Quality Hotel Harstad

Stian Jakobsen har lang erfaring fra hotellbransjen i Harstad. Nå gleder han seg til å tiltre som hotelldirektør ved det nye Quality-hotellet som åpner dørene allerede 27. august 2022.

– Jeg er både stolt og glad for å bli en del av Quality Hotel Harstad, og er full av forventninger til en ny hverdag som direktør ved hotellet. Jeg ser frem til å lede og utvikle Quality Hotel Harstad sammen med mitt fremtidige team. Sammen skal vi skape en kvalitetsarena for alle våre gjester, enten på kurs og konferanse, som helgetrafikk og barnefamilier, eller om du er forretningsreisende på besøk i Harstad, sier Stian Jakobsen, påtroppende hotelldirektør ved Quality Hotel Harstad.

Rundt årsskiftet var fasaden på hotellet allerede ferdig bygget, og nå er målet å bygge omlag én etasje hver uke fremover. I slutten av august, åpner hotellet dørene for første gang..

– Quality Hotel er på en spennende reise som skal ta oss videre fra kvalitetssikre serviceleveranser til overraskende, nye og spennende gjesteopplevelser. For Quality Hotel Harstad, som er et nytt hotell, kreves det en ytterst ansvarlig og erfaren leder med glød, gjennomføringskraft og kommersiell teft. I tillegg har vi lett etter en person som kan sette Quality Hotel på kartet i Harstad. Stian er en person som besitter samtlige av disse egenskapene, og som vi er sikre på vil komme til å levere fra dag én, sier Susanna Ståhl, driftsdirektør i Quality Hotel.

Jakobsen har tidligere jobbet på Thon Hotel i Harstad og er godt kjent med lokalsamfunnet i byen. Nå gleder han seg til nye muligheter innen hotellkonsernet Nordic Choice Hotels, som Quality Hotel er en del av.

– For Harstad ser jeg at en storsatsning som Quality Hotel i Kaarbøkvartalet vil være en viktig del av å utvide totaltilbudet i byen. Det vil sette kystbyen på kartet og tiltrekke både turister og forretningsreisende. Samtidig ser vit det kan bli noe utfordrende å finne kvalifisert personale i disse tider, så blir det spennende å starte rekrutteringen til et nytt og dyktig team. Vi regner med å komme i gang med ansettelser så fort som mulig, avslutter Jakobsen, som har sin første arbeidsdag på Quality Hotel Harstad tirsdag 1. mars.

Om Quality Hotel Harstad:

  • 180 hotellrom.
  • Konferansefasiliteter med storsal på 400 kvm.
  • Treningsrom, restaurant og bar med uteservering.
  • 40 meter høyt fordelt på ni etasjer i vannkanten.
  • Hurtigruten-kaia som nærmeste nabo.
  • Bygges i Harstads nye bydel, Kaarbøkvartalet.
Del gjerne!