Stjernespekket «Allsang på grensen»-sommer på TV 2

23. juni går startskuddet for den aller siste «Allsang på grensen»-sesongen på TV 2. Kjente artister fra inn- og utland er klare når «Allsang på grensen» i sommer endelig inntar den store scenen på Fredriksten festning i Halden igjen. Her er artistene!

– Vi gleder oss enormt til denne «Allsang på grensen»-sesongen! Det er utrolig stas at vi etter to år med pandemi endelig kan innta den store scenen igjen, og vi gjør det med en svært solid rekke av artister som kommer til Halden for å være med på å lage fest, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

Til sammen skal det lages sju programmer fra Fredriksten festning denne sommeren, i det som blir den 16. og siste «Allsang på grensen»-sesongen på TV 2.

– I første program settes standarden med blant andre Angelina Jordan og Odd Nordstoga, før vi senere får besøk av størrelser som Ronan Keating, TIX, Kurt Nilsen, A1, DDE, Subwoolfer og Keiino – for å nevne noen. Og så blir det selvsagt en forrykende avslutning, som også vil markere TV 2s aller siste «Allsang på grensen»-program, hvor blant andre Sissel og Secret Garden skal være med og sette punktum. TV 2 skal virkelig avslutte vår «Allsang på grensen»-tid med flagget til topps, lover Haldorsen.

Disse artistene får du se i «Allsang på grensen» i sommer:

Odd Nordstoga
Angelina Jordan
Gyllene Style (Gyllene TIder / Freestyle)
Stavangerkameratene
Loreen
Didrik Solli-Tangen
Morgan Sulele
Tone Damli
eMMa
Ulrikke
Johnny Logan
Vidar Villa
Kurt Nilsen
NorthKid
Keiino
Marcus & Martinus
Eva Weel Skram
A1
TIX
DDE
Subwoolfer
Wig Wam
Freddy Kalas
Henning Kvitnes
Ronan Keating
Blåsemafian
Hagle
Zadeking
Agnete Saba
Secret Garden
Halva Priset
SISSEL

NB: Med forbehold om endringer. Noen flere artister vil også føyes til lista nærmere sending.

Nye «Allsang på grensen»-programmer publiseres på TV 2 Play torsdager kl. 20.00 fra 23. juni til 11. august. På TV 2 sendes programmene torsdager kl. 21.40.

Opptakene foregår på Fredriksten festning i Halden onsdager fra og med 22. juni til og med 27. juli. I tillegg er det ett program som tas opp lørdag 30. juli.

Del gjerne!