Stor interesse for aktive fjellkonferanser hos SkiStar: – 10% økning fra 2019/2020

Halvannet år med hjemmekontor og fravær av fysisk kontakt med kolleger er over, og etter lettelsen av korona-restriksjonene i Norge tidligere denne høsten har bookingen av konferanser hos SkiStar skutt i været. En økning på 10% i bookingen vitner om stor interesse for sosiale samlinger med faglig påfyll, i kombinasjon med aktivitet og naturopplevelser.

– Vi ser at bedriftene ønsker å gi sine medarbeidere sosiale opplevelser for å ta igjen for den tapte tiden sammen. Tilbakemeldingene vi får er at de ser stor verdi i å kombinere skikjøring med faglig påfyll når de nå kan samle sine medarbeidere igjen, sier Andreas Smith-Erichsen, Destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.

Hos SkiStar i Trysil merkes også den store interessen, og det er tydelig at flere har fått øynene opp for verdien av å være aktiv og tilbringe mer tid utendørs under korona-perioden, en trend som er kommet for å bli.

– Lite kan erstatte kombinasjonen av faglig påfyll og å bygge team gjennom aktiviteter sammen, og da er en konferanse i fjellet et utmerket alternativ. Majoriteten av våre konferansegjester ønsker kvalitet og aktivitet, og vil bo samlet i nærheten av bakken med kort vei til aktivitetene. De bestiller overnatting på våre lodger og hoteller, hvor de kan bo godt og nyte førsteklasses mat, sier Gudrun Sanaker Lohne, Destinasjonssjef hos SkiStar i Trysil.

Både i Trysil og Hemsedal velger bedriftsgrupper å kjøre alpint og snowboard med skiinstruktør eller guide, tidligskikjøring fra klokken 7 på morgenen, tilrettelagte aktiviteter for teambuilding samt innendørsaktiviteter, blant annet klatring, bad, spa og bowling.

Konferanseboost i 2022

NHO var tidlig ute med å spå en konferanseboost i 2022*, etter halvannet år med strenge restriksjoner og et konferansemarked i knestående. Hos SkiStar merkes pågangen allerede.

– Konferansebookingene har ikke latt vente på seg, og tallene er høyere enn vi har hatt tidligere. Det er fremdeles noe ledig kapasitet, men enkelte perioder i vinter nærmer seg fullbooket, avslutter Gudrun Sanaker Lohne.


Om SkiStar

SkiStar AB (publ) er notert på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet. Konsernet eier og driver fjellanlegg i Hemsedal og Trysil i Norge, Sälen, Vemdalen, Åre og Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, og St. Johann in Tirol i Østerrike. Driften er delt inn i tre segmenter: Drift av fjellanlegg, eiendomsutvikling- og utnyttelse og drift av hoteller.

Som den ledende feriereisearrangøren for Skandinavia, er SkiStars forretningskonsept å skape minneverdige fjellopplevelser, utvikle bærekraftige reisemål og tilby overnatting, aktiviteter, produkter og tjenester av høyeste kvalitet for våre gjester.

Del gjerne!