Storslått natur på skidestinasjonen Voksenåsen Hotell

Kun 15 km fra Oslo sentrum, 501 meter over havet, ligger Voksenåsen Hotell i vakre naturomgivelser. I umiddelbar nærhet, finnes fantastiske langrenn- og alpinløyper, som kan nytes i vinterhalvåret – for både eliteløpere og nybegynnere.

Rett utenfor hotelldøren finner man Nordmarka, som kan friste med hele 2000 km med langrennsløyper, og kun et steinkast unna ligger det velkjente hoppanlegget Holmenkollen. Her arrangeres store konkurranser i vintersesongen. I tillegg er Skimore Oslo skianlegg, med sine 18 nedfarter og 11 heiser, mindre 2 km fra hotellet. Beliggenheten med direkte kollektivtransport til og fra Oslo, gjør Voksenåsen hotell til en lett tilgjengelig og variert skidestinasjon.

«Vi er utrolig stolte av den unike destinasjonen vi har skapt på Voksenåsen. Alle hotellets fasiliteter, kombinert med nærhet til både naturen og Oslos storbypuls, gir oss muligheten til å tilby våre gjester alt og litt til, sier Maria af Klinteberg Herresthal».

Voksenåsen Hotell tilbyr 85 hotellrom i hjemmekoselig design, samt en suite – alle med utsikt over de vakre omgivelsene. Det er også gode konferansefasiliteter, med fleksible løsninger og alt av teknisk utstyr. Hotellets restaurant tilbyr, i tillegg til spektakulær utsikt over byen, mat basert på nordisk mattradisjon og lokale råvarer. En nykomponert pizzameny står også på menyen, med retter som kan nytes i restauranten eller tas med.

Voksenåsen er Norges nasjonalgave til Sverige, som takk for humanitær hjelp under andre verdenskrig. Det er heleid av den svenske staten, og drives i dag som et senter for svensk-norsk samarbeid – og som et konferansehotell med restaurant. Her drives det kontaktskapende aktiviteter mellom Norge og Sverige i samfunn, språk og kultur – med arrangementer som konserter, seminarer og utstillinger.

Voksenåsen Hotell er en del av BWH Hotel Groups merkevaregruppe BW Signature Collection.

Del gjerne!