Ta en tur på MS Brisen: 6 ting du kan gjøre på Oslofjorden hele året!

Ikke vent til sommeren med å utnytte alt Oslofjorden har å by på. Denne helgen ble Brim Explorer sin nyeste båt – Brisen – døpt og her kan du nyte noe av det beste Oslo har å tilby, på vannet.  

Lørdag 11 februar var det dåp og fest på Aker Brygge for Brisen. Med østers fra Eff Eff og solnedgang over Oslofjorden fikk Brisen en varm velkomst til fjorden. Dåpen samlet lokale politikere, havnemyndigheter, aktører fra næringslivet, og Oslofjordentusiaster – blant annet Dahlen som også stilte opp som gudmor til den nye båten. 

Brisen / Brim Explorer

Brisen er Brim Explorer sin nyeste helelektriske sightseeingbåt som vil tilby opplevelser på Oslofjorden hele året. Båten tilbyr fjordcruise i Oslofjorden, med stopp innom Bygdøy og Bjørvika i tillegg til flere andre hyggelige, lavterskelaktiviteter som kan gjøres med familie og venner.

Brisen er Brim Explorer sin tredje båt, og den første helelektriske. De andre to båtene «Brim» og «Berg» tilbyr sightseeing og hvalsafari i Tromsø, på Svalbard og i Lofoten. På Brisen er Oslofjorden i fokus, kombinert med et bredt spekter av urbane aktiviteter du vanligvis ville funnet i Oslo sentrum, som fredagspils, 5-retters middag, brunch og yogacruise.

Med store vinduer med panoramautsikt rundt båten og lun atmosfære med norsk design, kan man nyte en fantastisk utsikt over Oslos skyline – også på vinteren. Brisen ligger praktisk til på Aker Brygge og kan besøkes i en kort time eller for en lengre opplevelse. Båtens sentrale beliggenhet i Oslo gjør den lett å komme seg til. Her kan man dra for en rask, men innholdsrik fredagspils eller ta en lengre tur på Oslofjorden om man skulle ønske det.

Båten passer perfekt for både små og store grupper, og er tilgjengelig for offentlig bruk eller private arrangementer.

Her finner du 6 grunner til å besøke Brisen hele året! (pdf)


Del gjerne!