Trysil har «Norway’s Best Ski Hotel»

For femte gang i World Ski Awards ni år lange historie henter SkiStars hotell Radisson Blu Resort Trysil hjem prisen for «Norway’s Best Ski Hotel». Også en av SkiStars destinasjoner i Sverige, SkiStar Åre, går av med seieren som Sveriges beste skiresort for sjette gang.

– For oss er det å tilby helhetlige og minnerike fjellopplevelser for våre gjester topp prioritet, og det starter med god og variert skikjøring og kvalitet i alt fra overnatting og mat til aktiviteter. Det betyr mye at vi får denne anerkjennelsen og henter hjem seier i to kategorier av stor betydning for oss. Stor takk til alle våre medarbeidere og til de som har stemt på oss, sier Stefan Sjøstrand, vd og konsernsjef i SkiStar.

World Ski Awards kårer hvert år vinnere innen blant annet ledende resort og hotell, destinasjoner og reiseselskap. Initiativet er globalt og skal løfte frem de som utmerker seg innen reiseliv gjennom kvalitet og det unike. Formålet med kåringen er å bringe bransjen sammen og med det inspirere til innovasjon, lokal vekst og gode fremtidsutsikter.

– At vi vinner for femte gang, gir en ubeskrivelig stolhetsfølelse. Det har vært et uforutsigbart og utfordrende år. Alle våre medarbeidere har holdt motet oppe og stått på til det fulle. Dette er en pris som ikke ville vært mulig uten den innsatsen, og jeg er så utrolig stolt over hva vi sammen lykkes med å oppnå. Selv om det alltid er gøy å få en anerkjennelse som dette, føles det ekstra spesielt denne gangen, sier Maria Åhgren, General Manager hos Radisson Blu Resort, Trysil.

SkiStar Åre kåres til Sveriges beste Ski Resort

Også i Sverige har SkiStar populære destinasjoner, og Åre går av med seieren som Sveriges beste Ski Resort 2021.

SkiStar utvikler nytt forretningsområde

Som den ledende feriearrangøren for Skandinavia har SkiStar endret sin strategi fra å kun drifte skianlegg vintertid til helårsdrift med heisbaserte aktiviteter sommer som vinter. I tillegg satses det på flere andre konsepter. Det utvikles også et nytt forretningsområde innen hotelldrift, SkiStar Lodge og Hotell, og i dette inngår Radisson Blu Resort og Radisson Blu Mountain Resort & Recidences i Trysil, i tillegg til SkiStar Lodge Alpin og Suites i Hemsedal samt SkiStar Lodge Experium Lindvallen, Sälen. Blant det siste tilskuddet i porteføljen er SkiStar Lodge Hundfjället, Sälen.

Les mer om SkiStar Lodge & Hotell

Fakta om World Ski Awards

  • Lansert i 2013, med formal om å øke standarden innen alpinbransjen med å anerkjenne organisasjonene som er ledende innen sitt felt.
  • Bak prisen står World Ski Awards som er en søsterorganisasjon av World Travel Awards.
  • Radisson Blu Resort Trysil har tidligere vært nominert 9 ganger og vunnet prisen 5 av gangene.
  • Åre Ski Resort har vunnet prisen 6 ganger.

World Ski Awards 

Del gjerne!