Trysil og Hemsedal åpner for vintersesongen

Kulda er på plass og nå åpner Trysil og Hemsedal for vintersesongen. Den 2. desember kan skientusiaster ta årets første tur i bakkene i Trysil, og Hemsedal åpner for sesongen den 8. desember.

Nå er det klart for en ny vintersesong i SkiStars norske fjellanlegg. Med nok kulde en periode så har snøkanonene sammen med natursnøen sikret gunstige forhold. I både Hemsedal og Trysil byr denne sesongen på oppgraderte heiser og flere nyheter som skaper gode forutsetninger for en fantastisk skisesong.

I Trysil snikåpner bakkene allerede den 2.-4. desember , for å så åpne for sesongen i forbindelse med Trysil sin Ski Test Weekend den 9.-11. desember.

– Det er mye å glede seg til denne vinteren. Trysil er jo Norges største skianlegg, og her utvikles anlegget kontinuerlig for å sikre fantastiske forhold for skikjøring på en bærekraftig måte. Vi har en herlig vintersesong i møte, med enda bedre forutsetninger enn i fjor, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef i Trysil for SkiStar.

Ski Test Weekend den 2.-4. desember i Hemsedal blir skyvet frem i tid. Oppdatert informasjon rundt dette kommer, informerer Andreas Smith-Erichsen.

– Vi gleder oss veldig til å åpne denne vintersesongen. Til tross for den milde høsten har vi hatt nok kulde sånn at snøkanonene fått jobbe, og i dag snør det. Våre proffe snøleggere og tråkkemaskinkjorere gjør en fantastisk jobb, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef i Hemsedal for SkiStar.

Hvilke heiser og løyper som er åpne oppdateres løpende på skistar.com i forbindelse med sesongåpning: https://www.skistar.com/no/vinter/var-og-bakker/

Del gjerne!