Turist i egen by er tilbake! 9000 billetter hentet ut på én time!

For 15. gang arrangeres Turist i egen by i Oslo, søndag 12. november. 30 000 billetter ble lagt ut i går, tirsdag 7. november, og nå er godt over 22 000 av dem allerede tatt ut!

Det er veldig stas å endelig kunne arrangere Turist i egen by igjen. Forrige gang det ble arrangert var før pandemien, i april 2019, altså over 4,5 år siden! Nå gleder vi oss til en aktiv søndag i vår nydelige by.

– Synne Myhre, leder for vertskap i VisitOSLO

Dette er et gratis arrangement i regi av VisitOSLO, Ruter og Oslos museer og attraksjoner hvor målet er å gjøre Oslos innbyggere bedre kjent med byens mange attraksjoner og tilbud. Dette er en god anledning til å «gjenoppdage» byen din, finne skjulte skatter eller prøve ting du ikke visste om.  

For første gang det arrangeres det i november, så dette er også en gylden mulighet å vise innbyggerne hva Oslo har å tilby om høsten/vinteren! Noen av aktørene som åpner dørene er Brannmuseet i Oslo, Sporveismuseet, Observatoriet, Munch, museene på Bygdøy, Vandring i Kvadraturen og Akershus Festning og Nobel Peace Walks. 

Nytt av året er at bestillingene kun skjer digitalt og alle må forhåndsbestille billetter.

Hele programmet ligger her!

Del gjerne!