UMAMI ARENA: Sammen for bransjen!

Vi ønsker å invitere restauranter i Oslo og Lillestrøm til samarbeid.

– UMAMI er den største arenaen for alle oss som jobber med mat og drikke, og bransjefesten åpningsdagen er blitt tradisjon.

Vi er mange som har strevd under pandemien, og vi ønsker å gi noe tilbake til en del av bransjen som har vært hardt rammet, sier Torill Engelberg, direktør for UMAMI ARENA.  Så i stedet for å arrangere bransjefest én kveld på ett sted, så planlegger vi en UMAMI dine around alle kvelder fra 14. – 17. februar. 

Dine around hele uka

Dine around-konseptet utvikles i samarbeid med NHO Reiseliv og Norske Kokkers Landsforening, forteller Torill Engelberg

– Inviter med kunder eller kollegaer til en deilig middag på en eller flere av restaurantene i Lillestrøm eller Oslo i løpet av uken, oppfordrer Espen Wasenius fra Norske Kokkers Landsforening i Dine around-komiteen.

-Vi kommer til å gå bredt ut med invitasjon til restauranter og spisesteder i Oslo og Lillestrøm om et samarbeid der de blir med oss og invitere utstillere med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere til en eller flere middager på deres restaurant i løpet av UMAMI-uken, fortsetter Torill. 

Åpningsdagen markeres litt ekstra

Det skal det også gjøres i 2023, så merk allerede datoen tirsdag 14. februar 2023. Dette er åpningsdagen til UMAMI ARENA. Alle våre utstillere og besøkende inviteres til å reservere bord for en bedre middag i vårt dine around-konsept. Etter middag samles vi sentralt i Oslo til nachspiel med minikonsert.   

Vi gleder oss til å samle bransjen på UMAMI ARENA på NOVA Spektrum i Lillestrøm (tidl. Norges Varemesse) i dagene 14.- 17. februar 2023, og med dette initiativet ønsker vi også å skape den sosiale møteplassen vi savner så sterkt i disse tider, avslutter Torill Engelberg.  

Del gjerne!