Velkommen til offisiell åpning av Kvitfjell stasjon

Et skitog i seg selv er ikke unikt, men at det stopper på en egen perrong med egne skiskap og avstigningen er omtrent rett i påstigning på heisen, det er unikt! Bli med oss onsdag 11. januar når vi offisielt åpner Kvitfjell stasjon.

Sammen med representanter fra Alpinco, World Cup Kvitfjell, SJ Norge, lokalt reiseliv og omkringliggende kommuner, skal endelig det nye skitoget snorklippes og stasjonen på Kvitfjell åpnes. En stor merkedag som vil bli betydelig markert med togankomsten fra Oslo 13.02 på Kvitfjell stasjon.

Under markeringen vil det bli snorklipping, servering og ikke minst velkomsttaler fra både Alpinco og reiselivet.

– Dette er jo en stor markering for vår del. Det å ha et tog som mer eller mindre lar deg skli rett inn på stolheisen er jo helt fantastisk. Når vi nå har et tog som kjører forbi bakkene våre er det stor stas at det også stopper her slik at gjester kan komme seg ut på ski både enkelt og ikke minst bærekraftig, sier kommunikasjonsansvarlig i Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum.

Toget har allerede tatt sine første stopp og perrongen vil fra og med offisiell åpning ha egne skiskap tilgjengelig slik at gjester kan skifte i varmestuen, låse inn skisekker og stikke til fjells.

– Enklere blir det jo nesten ikke. Ta møtene på toget og lunsjen i bakkene, sIer Wedum,

Onsdag 11. januar blir det altså en større markering.

Programmet er som følger:

Kl. 13.02 – Toget ankommer stasjonen.
Kl. 13.10 – Offisiell åpning.
Kl. 13.30 – Servering av varm drikke og “någgå attåt”.
Kl. 14.00 – Vi tar Olympic Express til toppen av fjellet for lunsj på Beite.

For påmelding send epost til camilla@alpinco,no og ta del i landets enkleste reisevei fra by med tog til fjells!


Foto: Roar G. Nilsson

Del gjerne!