Verdenseliten stiller til start på Geilo

Lørdag 22. april går Skarverennet av stabelen i strålende sol. Skarverennet har blitt sesongavslutningen for både eliteløpere og trimløpere, og er et av verdens største og mest populære skirenn. På startstreken står som vanlig eliteløpere sammen med skiglade som dekker alle aldre, ambisjoner og ferdighetsnivå.

Verdenseliten stiller

Skarverennet har blitt sesongavslutningen for mange eliteløpere og i år stiller et startfelt med blant annet verdenscupvinnere og OL- og VM-medaljører i både langrenn og skiskyting, samt vinnere av langløp, som alle kjemper om å vinne Skarverennet 2023.

I kvinneklassen stiller blant annet tidligere vinner Ingvild Flugstad Østberg sammen med Astrid Øyre Slind, Ingrid Tandrevold og Vassaloppet vinner Emilie Fleten.

I herreklassen stiller fjorårsvinner Simen Hegstad Krüger, som vil få hard konkurranse fra landslagskollegaene Sjur Røthe, Pål Golberg og Hans Christer Holund. Videre stiller også Vetle Sjåstad Christiansen, Martin Løwstrøm Nyenget og Andrew Musgrave for å nevne noen.

Se mer på skarverennet.no

Om Visit Geilo
Geilo er en av Norges største turistdestinasjoner, vintersportsted og hyttekommune. Destinasjonsselskapet Visit Geilo består av ca 150 lokale medlemsbedrifter, og er en utviklings- og markedsorganisasjon for turismen på Geilo. Selskapet er en ideell bedrift der alle midler investert gjennom selskapet går til markedsføring av Geilo og utviklingen av reiselivsproduktet.

Del gjerne!