Vintersesongens events er endelig tilbake hos SkiStar

SkiStars destinasjoner har alltid vært fylt med en rekke events gjennom vintersesongen. Endelig er det igjen klart for å invitere alle skientusiaster til fjells på både tradisjonsrike og nye arrangement. 12. mars braker det løs i Hemsedal, med det populære Hemsedal Up n’ Down.

Skulle man trenge gode grunner for å reise til fjells for å nyte god skikjøring, finnes det alltid flere hos SkiStar. Én av de er at alle norske og svenske skientusiaster igjen får muligheten til å ta del i populære events på SkiStars destinasjoner, til stor glede for både gjester og arrangører.

– Nå er vi rett og slett skikkelig klare for å sette prikken over i’en for denne skisesongen med flere events i vente. Dette har vært tradisjon i en årrekke, som gjør litt ekstra stas på sesongen. Endelig er de tilbake, til stor glede for skientusiaster og alle våre gjester, sier Andreas Smith-Erichsen, Destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Først ut er Hemsedal Up n’ Down den 12. mars, et heisbasert skiarrangement i anlegget hos SkiStar Hemsedal som går av stabelen hvert år, og passer de fleste ferdighetsnivåer og byr på utfordringer, fart og moro. Sist det ble gjennomført var i 2020 med et opphold i 2021. Nå er det igjen klart.

– Vi gleder oss til å se alle nye og eksisterende deltagere på startstreken til et etterlengtet Up n’ Down, og ser frem til et begivenhetsrikt arrangement i samarbeid med SkiStar Hemsedal, sier Richard Taraldsen, Daglig Leder hos Destination Hemsedal.

Også på de andre SkiStar destinasjonene kommer sesongens events på rekke og rad.

  • SkiStar Winter Gamesarrangeres 7.-10. april i Trysil og Sälen og 21.-24. april i Åre og Hemsedal.
  • 7.-9. april er RIX FM på plass i Åre, og allerede helgen etter, i påskehelgen – arrangeres Red Bull Homerun på samme destinasjon.
  • Sesongavslutning markeres i Trysil og Sälen 21.-24. april. Da blir det Trysil Winter Finale og Trysil Smellen med ulike arrangement på begge sider av fjellet. I Sälen blir det Ski & Rock som tradisjonen tro markerer avslutning på årets sesong.
  • I Hemsedal er det Winter Finale 28. april – 1. mai, gjestet av artister som Matoma.
  • Åre Sessions, som er en kombinert musikk- og skifestival i forbindelse med sesongavslutningen der, foregår også fra 28. april- 1. mai.
  • Felles for alle destinasjonenes Winter Finale er mye liv, god stemning med konserter og underholdning gjennom helgen.

Det finnes fortsatt overnatting for de som ønsker å legge turen til en av SkiStars destinasjoner og ta del i alle fjellets gleder https://www.skistar.com/no/online-booking/overnatting/

Fakta om SkiStars arrangement sesongen 2021/2022:

https://www.skistar.com/no/inspirasjon/event/

Hemsedal:

Skistar.com/events i Hemsedal

Hemsedal Up n’ Down 

Trysil:

Skistar.com / events i Trysil 

For barna er det Valle Show, og andre etterlengtede aktiviteter:

https://www.skistar.com/no/vinter/valle/

Del gjerne!