Visit Svalbard ønsker vår nye markeds- og kommunikasjonsleder, Isabelle Johansen, velkommen!

Isabelle Johansen

Det er med stor glede Visit Svalbard ønsker Isabelle Johansen (38) velkommen til stillingen som markeds- og kommunikasjonsleder i verdens nordligste destinasjonsselskap! Vi ser frem til at Isabelle forsterker teamet på 8 kolleger i Longyearbyen når hun begynner i jobben 1. mars 2024.

Isabelle har bred utdanning og jobberfaring innen reiselivsledelse og naturbasert reiseliv, samt markedsføring og kommunikasjon. Dette gjør henne godt kvalifisert til å gjennomføre og videreutvikle Visit Svalbards markedsstrategi i årene som kommer. Hennes karriere har ført henne rundt om i verden, med lengre opphold og betydelig arbeidserfaring fra land som Island, England og Italia. Erfaringene som fotograf og skribent gir henne også unike perspektiver, som vi ser frem til å få dra nytte av.

Isabelle uttrykker store forventninger til å ta fatt på arbeidet, og ikke minst bli bedre kjent med både kollegene i Visit Svalbard og alle bedriftene tilknyttet Svalbard Reiselivsråd. Etter å ha vært noen dager i Longyearbyen i forbindelse med jobbintervju, så gleder hun seg også til å være en del av det helt særegne lokalmiljøet på 78 grader nord. Ellers har Isabelle fritidsinteresser som matcher Svalbard bra, med utforskning av naturen hele året som hobby nummer 1. Hennes kjærlighet til natur og naturopplevelser, samt store engasjement for bærekraft, vil være av stor verdi i den videre utviklingen av Longyearbyen og Svalbard som reisemål.

I ansettelsesprosessen hadde vi mange godt kvalifiserte søkere. Flere kunne gjort en god jobb, men i Isabelle opplever vi at vi har fått en komplett pakke som vil understøtte destinasjonsselskapets arbeid på flere fronter. Det er riktignok enda noen måneder til hun begynner hos Visit Svalbard – men PS; for dere som kommer på Høstmøtet til Svalbard Reiselivsråd den 22. november, så vil det bli anledning til å hilse på henne der!


Del gjerne!