Reiselivet i Buskerud kan nå bruke en ny og innovativ reisetjeneste fra NAF til å nå ut til turister på jakt etter unike opplevelser. – Dette er spennende og vi ser et stort potensial. Vi vil delta aktivt for å løfte frem Buskeruds reiselivsperler og håper vi får mange med oss, sier Hans Kristian Glesne, administrerende banksjef i Skue Sparebank.

– Dette er vinn-vinn, bra for turistene og bra for bedriftene. Vi ønsker å gi flere som reiser i Norge muligheten til å oppleve Buskerud på sitt aller beste. Samtidig vil vi bidra til lokal vekst og verdiskapning. Reiselivsbedriftene er viktige for lokal utvikling og arbeidsplasser. De gjør Buskerud til et attraktivt fylke, både for de som bor her og for turistene, sier Glesne.

Nysatsningen «NAF Lokalkjent» åpner denne sommeren for at lokale reise- og opplevelsesaktører i hele Norge kan markedsføre sine bedrifter i tjenesten. Med til sammen 750 000 medlemmer og kunder har NAF et solid grunnlag for å nå bredt ut med den nye tjenesten.

– Målet er å samle Norges unike og autentiske reise- og opplevelsesattraksjoner i en tjeneste. Da gjør vi det lettere for folk som ferdes langs veien å finne de virkelig flotte, lokale perlene. Vi vet at det er et behov og ønske blant folk for en slik tjeneste, og har god tro på at dette vil bli noe mange vil bruke, sier Andreas Brodtkorb, direktør Innovasjon og Utvikling i NAF.

I NAF-tradisjon

Tjenesten er en digital videreutvikling av den tradisjonsrike og populære veiboka til NAF som har fulgt generasjoner av nordmenn. Skue Sparebank ser et stort potensial i tjenesten og vil investere i et samarbeid der de gir markedsmateriell og synlighet for noen utvalgte Buskerud-aktører gjennom ett år.

– Vi ønsker å løfte det unike reiselivet i Buskerud, og særlig langs våre populære reisestrekninger i Hallingdal, Numedal samt Sigdal og Eggedal. Her vet vi at mange turister trives, og det er et større potensial i å få de lokale og unike opplevelsene ut til flere, sier banksjefen i Skue Sparebank.

Bærekraftige lokalsamfunn

– Det er avgjørende at vi har med gode partnere på laget. Derfor er vi veldig glade for at Skue sparebank som er en del av den store Eika alliansen med lokalbanker over hele landet, vil være med. Dette er starten på et nytt og svært spennende samarbeid som kan løfte det lokale reiselivet i hele landet, sier Brodtkorb i NAF.

Målet er å bidra både til bedre reiseopplevelser langs norske turistveier, og sterkere og bærekraftige lokalsamfunn med solide reiselivsbedrifter.

Dette er NAF Lokalkjent

  • En ny digital reisetjeneste der bedrifter som driver lokalt reiseliv kan nå ut til turister.
  • En ny måte for turister å finne de virkelige lokale perlene langs populære reiseveier.
  • www.lokalkjent.no

 


Bildet øverst: Ønsket er å løfte det unike reiselivet i Buskerud, og særlig langs populære reisestrekninger i Hallingdal, Numedal samt Sigdal og Eggedal. (Foto: NAF)