Olaf Tufte, ro- og padle-landslaget kommer til Rjukan

Tufte, ro- og padle-landslaget kommer på en to dagers treningssamling, og skal sammen teste noen avkonkurransene som deltakerne i Landskampen gjorde, blant annet trappeløpet på Vemork.

Det blir flere konkurranser på ulike spektakulære lokasjoner, men alle vil dessverre være skjermet for publikum. Vi skal dokumentere konkurransene godt, så det er bare å glede seg til en liten mini-serie senere i høst, som vi vil sende på visitRjukan sine Facebooksider.

Næringsseminar

Vi inviterer også til et seminar med påfølgende middag på Gaustablikk Høyfjellshotell, hvor de som ønsker det, kan komme og høre et foredrag med Olaf Tufte. Olaf Tufte er nemlig, i tillegg til å være en habil idrettsutøver, en svært motiverende og inspirerende foredragsholder. Tuftes foredrag er kjent for å formidles med sterkt engasjement – og et humoristisk preg.

Foredraget vil handle om hvordan vi alle kan bli «litt bedre». Tuftes motto er at vi skal kunne se oss selv i speilethver morgen, og være stolte av det vi ser. Vi kan love et spennende og lærerikt foredrag med en av Norgesstørste idrettsutøvere gjennom tidene, sier Kleven.

I tillegg til Tuftes foredrag, får vi besøk av Anders Sæther fra Mastiff, som produserte Landskampen. Han vilfortelle om inntrykket han har etter å ha produsert Landskampen på Rjukan. Han vil også fortelle også hvordan Rjukan som destinasjon kan bli «litt bedre» for fremtidige TV-innspillinger.

Sist, men ikke minst, kommer Per Morten Bergh, som er eier i eventselskapet 6. Sans. Han vil selvsagt også vil holde seg til temaet «littbedre», avslutter en stolt salgssjef.

Spørsmål om arrangementet kan rettes til salgssjef i visitRjukan, Håvard Kleven.

Tips en kollega om dette!