SkiStars populære hotell i Trysil nominert til gjev pris

Det er World Ski Awards som star bak prisen som hvert år kårer de beste skihotellene på de ulike skidestinasjonene internasjonalt. Initiativet er globalt og skal løfte frem high-end resorts som tilbyr det ypperste av kvalitet. Formålet med kåringen er å bringe bransjen sammen og med det inspirere til innovasjon, lokal vekst og gode fremtidsutsikter.

– At Radisson Blu Resort i Trysil får denne internasjonale oppmerksomheten år etter år, er kjempe gøy. For oss i SkiStar er det å tilby helhetlige og minnerike fjellopplevelser for våre gjester topp prioritet og skal innebære kvalitet og komfort i alt fra overnatting og mat til aktiviteter. Jeg er stolt av den anerkjennelsen våre medarbeidere på hotellet får for den jobben de gjør, sier Gudrun Sanaker Lohne, nylig påtroppet destinasjonsleder i SkiStar Trysil.

– Det har vært en utfordrende sesong, men alle våre medarbeidere har stått på til det fulle. At vi får denne nominasjonen er alltid gøy. Denne gangen kjennes det som en ekstra stor bekreftelse på den innsatsen og jobben de har gjort, sier Maria Åhgren, General Manager hos Radisson Blu Resort, Trysil.

SkiStar utvikler nytt forretningsområde

Som den ledende feriearrangøren for Skandinavia har SkiStar endret sin strategi fra å kun drifte skianlegg vintertid til helårsdrift med heisbaserte aktiviteter sommer som vinter. I tillegg satses det på flere andre konsepter. Det utvikles også et nytt forretningsområde innen hotelldrift, SkiStar Lodge og Hotell, og i dette inngår Radisson Blu Resort og Radisson Blu Mountain Resort & Recidences i Trysil, i tillegg til lodger. Blant det siste tilskuddet i porteføljen er SkiStar Lodge Hundfjället, Sälen.

Fakta om World Ski Awards

  • Lansert i 2013, med formal om å øke standarden innen alpinbransjen med å anerkjenne organisasjonene som er ledende innen sitt felt.
  • Bak prisen står World Ski Awards som er en søsterorganisasjon av World Travel Awards.
  • Radisson Blu Resort Trysil har tidligere vært nominert 9 ganger og vunnet prisen 4 av gangene.
Tips en kollega om dette!