Sommernyheter fra SkiStar: Sykling og aktiv ferie for hele familien i Trysil

Nå er det tid for å planlegge sommerens fjellferie. I sommer gjør SkiStar den største satsingen i selskapets historie på bærekraftige ferieopplevelser for hele familien: SkiStar Sports & Adventures. I Trysil, som er ledende i Norge på stisykling, er Teen Camp Bike en av nyhetene. En camp der barn og unge fra 8 til 15 år får oppleve spennende sykling i alle former. I tillegg bygges en 2.600 kvadratmeter stor Pumptrack i Trysil. Den blir Norges største!

– I SkiStar vil vi fremme en aktiv livsstil og naturopplevelser for familie og venner – også om sommeren. Med SkiStar Sports & Adventures løfter vi sommerferien og barmarksesongen til neste nivå, og tilbyr flere nyheter og aktiviteter der du som gjest kan være aktiv sammen med nære og kjære. Samtidig som du bor bra og spiser godt i et fantastisk fjellmiljø, sier Stefan Sjöstrand, konsernsjef i SkiStar AB.

Teen Camp Bike

Vil du ha noe spennende å friste barna til fjells med? På Teen Camp Bike får barn og unge mellom 8 og 15 år lære hvor morsomt det er å sykle på fjellstier, teste flotte arenaer og leke i spennende skogsterreng. Her får de unge utfordre seg sjøl, treffe nye venner og ikke minst være aktive. Campen ledes av våre dyktige guider i et trygt og morsomt miljø.

Hvor: Lanseres hos SkiStar Trysil, Sälen og Åre sommeren 2021

Når: Tilgjengelig uke 26-32, i helgene i Åre og Sälen til og med uke 38 og uke 40-41 i Trysil

Varighet: 2,5 timer per dag. Kan velge mellom 2- eller 3-dagerskurs

Pris: fra 985 kroner

For hvem: Barna deles inn i grupper etter alder og sykkelerfaring. Fra 8 til 11 år og 12 til 15 år.

Opplegg: På Teen Camp Bike gjør vi syklingen eventyrlig gjennom å utforske destinasjonens Flow Trails*, Pumptracks** og Skills Areas***, samt prøver fjellsykling oppover, bortover og nedover. Læring er den røde tråden i Teen Camp Bike, med fokus på følgende temaer:

  • Bli kjent med sykkelen – lære hvordan du sjekker sykkelen, hvordan du opptrer på stier og i forhold til dine medsyklister, finner riktig posisjon, svingteknikk og bremsing.
  • Øke farten og utfordre deg sjøl – du lærer mer om å hoppe og droppe på sykkel.
  • Eventyret – få kunnskap om hva du bør ha med deg på en lengre sykkeltur og ikke minst oppleve et skikkelig sykkeleventyr på fjellet sammen med hele gruppen.

Bestille gjør du fra mars/april på skistar.com/sommer

 


* Flow Trails, maskinbygde stier, ikke heisbåren sykling.
** Pumptrack, en arena med kuler, dumper og doserte svinger der du får fart på sykkelen ved å pumpe og ikke tråkke.
*** Skills Area, øvingsområde med hopp, svinger og balanseelementer.