TUI satser på Skandinaviske fjell: Åpner syv nye flyruter mellom Sälen–Trysil

For kommende vintersesong utvides Scandinavian Mountains Airport, hvor SkiStar er en av 33 deleiere, med enda et flyselskap. Det betyr at SkiStars destinasjoner blir mer tilgjengelig og enda lettere å nå for flere gjester denne vinteren. Samarbeidet mellom TUI og Scandinavian Mountains Airport innebærer syv nye flyruter til og fra Sälen–Trysil fra desember.

I desember 2019 åpnet Scandinavian Mountains Airport Sälen–Trysil, den første flyplassen i Sverige på 20 år. Et unik regional satsing med kun 10–25 minutters transfer til SkiStars skiområder i Sälen, og bare 40 minutter til Norges største skianlegg, SkiStar Trysil.

– For kommende vinter ser vi en stor etterspørsel etter ferie i Skandinaviske fjell og på SkiStars destinasjoner. Det betyr at det kommer til å bli et stort trykk på de ulike reiseveiene til fjellet. Mange kjører bil, buss eller tog til våre destinasjoner i Sälen og Trysil. Nå som TUI gjør det mulig for flere å ta flyet til Scandinavian Mountains Airport, vil det forenkle reiseveien og korte ned reisetiden for mange av gjestene våre og de kan la bilen stå, sier Mathias Lindström, kommersiell direktør i SkiStar AB.

De nye flyrutene vil ha avganger på torsdager og søndager fra Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Norrköping, Ängelholm og København fra desember til mars.

Flytrafikken klimakompenseres, og i samsvar med gjeldende retningslinjer og anbefalinger for flytrafikk har TUI gjort nødvendige tiltak for å gjøre det så trygt og sikkert som mulig å ta flyet til Scandinavian Mountains Airport.

Reisene kan bestilles via tui.se.

Foto: Ola Matsson / SkiStar

Tips en kollega om dette!