visitRjukan og KK Mila samarbeider om fylkes største treningscamp

KK Mila Oslo har etter 10 år blitt et kjent begrep for mange treningsglade damer. Nå jakter KK Mila etter nye aktiviteter og har inngått en 3 års samarbeidsavtale med visitRjukan om treningscamper.

– Etter vårt besøk på Rjukan, ser vi et stort potensial i å lage mange aktiviteter med ulik vanskelighetsgrad og variasjon for damer i ulik fysisk form i fantastiske omgivelser, sier Torhild Viken, daglig leder i KK Mila.

Salgssjef i visitRjukan, Håvard Kleven, er godt fornøyd med å lande kontrakten på det som kan bli fylkets største treningscamp. – Dette arrangementet har et enormt potensiale og kan gi gode ringvirkninger for destinasjonen. Vi snakker om et arrangement som kan dra rundt 1000 deltakere første helgen i juni.

– Arrangementet skal ha en bærekraftig profil og vi skal bruke de lokasjonene vi allerede har, sier Kleven.

– I utgangspunktet så vi for oss Gausta området, men med det engasjementet vi har møtt hos visitRjukan og Håvard, er vårt ønske å vise deltakerne mest mulig av dette flotte området og lage en unik treningsopplevelse, sier Viken.

Treningscampen vil bestå av et bredt spekter av aktiviteter. Treningsopplevelser både for de som vil ha harde utfordringer, men også for de som ønsker roligere treningsformer slik som for eksempel yoga.

– Vi jobber med å sette siste hånd på planene, så håper vi på å starte påmeldingen i september, avslutter Viken.

Tips en kollega om dette!