Spørsmål og svar…

Her finner du noen spørsmål og svar om tjenesten som kan være nyttig å vite. Og ta gjerne kontakt om noe skulle være uklart 🙂

Hvem abonnerer på nyhetsbrevet?
Hvem står bak tjenesten?
Hvorfor er dette nyhetsbrevet så bra?
Hva koster et abonnement?
Hva er abonnementsvilkårene?
Hva er vilkårene for bruk?
Personvern?
Hvordan oppdatere eller legge til mottakere?
Hvordan formidle pressemeldinger?
Kan vi annonsere i nyhetsbrevet?
Kan man foreslå emner av interesse?
Hvorfor ta med saker som krever ekstern innlogging?

Hvem abonnerer på nyhetsbrevet?

Dagens abonnenter fordeler seg i hovedsak på interesseorganisasjoner, virkemiddelapparat, offentlige myndigheter, DMOs, FoUs, rådgivningsmiljøer og reiselivsoperatører. Ca 900 personer er mottakere, deriblant i ledelsen hos Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, NHD, Hanen, Din Tur, NordNorsk Reiseliv, Fjord-Norge, Trøndelag Reiseliv, VisitOslo, USUS, og mange flere.

Hvem står bak tjenesten?

Reiselivskunnskap AS ved eier og daglig leder Rune Dalfelt driver dette nettstedet og tilhørende tjenester. Denne tjenesten ble utviklet etter ønske om å holde seg informert om hva som skjer i norsk reiseliv på en mest mulig tidseffektiv måte. Tjenesten er gradvis bygget opp i godt over 10 år støttet av sentrale bransjefolk. Svært gode tilbakemeldinger fra aktører over hele landet har holdt det gående.

Hvorfor er dette nyhetsbrevet så bra

Nyhetsbrevet er satt sammen manuelt og sakene er sortert geografisk for å sikre mest mulig relevans for den enkelte mottaker. Overskriftene lenker til orginalartiklene. KB indikerer at saken krever betaling/innlogging. Sitat gir mer informasjon (kortnyhet) om saken. Kilde er oppgitt. Øverst i nyhetsbrevet er ankerlenker som fungerer som snarveier til saker under gitte landsdeler. Dette er ingen automatisk klippetjeneste. De fleste kildene overvåkes via rss, søkemotor. sjekkes manuelt eller er basert på tips.

Hva koster et abonnement?

Et abonnement koster kun kr 200,- /mnd + mva og dekker opptil 15 mottakere så lenge disse jobber for samme organisasjon. Dette sikrer at tjenesten kan leveres og er svært rimelig i forhold til tradisjonell medieovervåking dersom reiseliv er tema.

Hva er abonnementsvilkårene?

Abonnementsvilkårene gjelder for abonnenter på, og brukere av, denne tjenesten levert av Reiselivskunnskap AS (leverandør). Du finner de her: /abonnementsvilkar/

Hva er vilkårene for bruk?

Vilkår for bruk gjelder for mottakere og brukere av tjenestene levert av Reiselivskunnskap AS (leverandør). Du finner de her: /vilkår for bruk/

Personvern?

Hvordan informasjon om deg som mottaker og din organisasjon som abonnent brukes og sikres finner du i vår personvernerklæring her: /personvernerklaering/

Hvordan oppdatere eller legge til mottakere?

Man kan registrere flere mottakere av nyhetsbrevet under ett abonnement så lenge disse jobber for samme virksomhet. Dersom du vil endre mottakere og/eller epostadresser så send en epost med den aktuelle informasjonen og listen vil bli oppdatert.

Hvordan formidle pressemeldinger?

Vi lenker gjerne til saker/pressemeldinger på ditt nettsted eller legger ut disse på vårt nettsted for ytterligere eksponering. Send i så fall informasjon og gjerne bilde på epost.

Kan vi annonsere i nyhetsbrevet?

Arrangement (event/kurs/konferanse) relatert til norsk reiseliv kan annonseres med en tekst- eller bannerannonse i nyhetsbrevet gratis over 5 dager. Send inn informasjon/bilde på epost med ønske om aktuelle datoer.

Kan jeg foreslå emner av interesse?

Ja, gjerne. Målet er at nyhetsbrevet skal være mest mulig relevant for deg, så dersom der relaterer til reiselivsutvikling i Norge så søker vi gjerne etter dine saker av interesse. Send forslag inn på epost og vi tar det derifra.

Hvorfor ta med saker som krever ekstern innlogging?

Sakene er markert med (KB) etter overskriften for å indikere at disse “Krever Betaling”. Det er vurdert at det er bedre å vite f.eks at det skjer noe på sted X enn å ikke vite noe om det. De som allerede abonnerer på gitte kilde kan gå inn, mens andre da i alle fall vet om den aktuelle saken. Målet er å holde antall saker fra slike kilder nede, og bare ta med de som anses å være svært relevante. Ingressen i slike saker har ofte mer informasjon slik at den i seg selv blir en “kortnyhet” der det viktigste kommer frem.

Er det noe annet du lurer på så bare ta kontakt 🙂